Мішель Андраде розповіла про пропозицію руки та серця – вже рахує дні до весілля: “На колінках, з обручкою”

Мішель Андраде вперше за довгий час дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про розставання з Нікітою Ломакіним, і її причину, а також зізналася, що має нового коханого. Про майбутнє весілля зірки та заручини дізнайтеся детальніше у нашій статті.

Болівійська красуня Мішель Андраде завжди була максимально щирою зі своїм слухачем. Нещодавно вона дала інтерв’ю журналістам програми “Життя відомих людей”, у якому зізналася, що дуже втомилася від свого амплуа, а також розповіла деталі розставання з іншим відомим виконавцем Нікітою Ломакіним.

Мішель Андраде дуже ревнива

Мішель Андраде розповіла про пропозицію руки та серця

Так, дівчина зізналася, що її п’ятирічні стосунки зі співаком зруйнувалися саме через її ревнощі. Болівійська красуня не могла стримати емоцій, коли їй щось неподобалося. І в один прекрасний момент хлопець не витримав і попросив в неї розриву стосунків. Співачка начебто спокійно перенесла цей непростий період її житті і вже знайшла нового коханого.

Мішель Андраде рахує дні до весілля

Мішель Андраде розповіла про пропозицію руки та серця

Більш того, вона заявила, що вже готова до весілля і мріє про романтичне освідчення. Для Мішель дуже важливо, щоб це відбулося “на колінці, з обручкою”.

“Я не можу сказати про стосунки. До шлюбу готова, але не до дітей. Я сама для себе дитина, тому складно взяти відповідальність за ще одну людину, а я хочу чотирьох. Я дуже романтична людина за своєю натурою, і якщо пропозиція, то мені звичайно хотілося б, так, на колінках, з обручкою”, – поділилася зірка.

Втім, ім’я свого коханого дівчина навідріз не хоче відкривати, повністю ігноруючи умовляння журналістів. Нагадуємо, що велика частина аудиторії підозрює Мішель у тому, що вона тривалий час була коханкою Олексія Завгороднього, який в цьому році повідомив про розлучення з дружиною Анною.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".