«Відчула, що таке біль»: Jerry Heil розповіла, як була емо в 13 років

Співачка Jerry Heil згадала, як в юному віці стала емо і почала вживати алкоголь.

Популярна українська співачка Jerry Heil поділилася з фанатами спогадами про субкультурну юність. Артистка зазначила, що завдяки власній мамі у 13 років стала емо та почала вживати слабоалкогольні напої.
Свої зізнання Jerry Heil опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Співачка розповіла фанатам, що застала емо-епоху.

Тоді вона носила чорні джинси із застібкою у формі черепа. В цих штанах артистка почувалася внутрішньо небезпечною. Яна доповнювала похмурі джинси червоною шерстяною жилеткою зі всілякими стразиками та бусинками.

Зірка зізналася, що саме у той період свого життя вона навчилася гарно малювати стрілки на повіках, а також вперше вживала дешеві алкогольні напої, які потім ніколи більшеи не пила.

«Бірмікси, рево і тому подібні напої, а значить, за правилами вступу в субкомпанію, відчула, що таке біль», – написала співачка.

Тепер Jerry Heil вважає, що пити слабоалкогольні напої зовсім не круто, і запах дешевого пива не робить дівчину класною.

Свої спогади зірка доповнила переляканими фото в білій сорочці, на яких вона тримається за голову.
«То був гарний час. Емо, панки та металісти. Репетиційні бази, стрьомний одяг і, як ти сказала, дешеве пиво», «Така жиза, досі навіть трапляються малі ходять з перегаром від пива, яким по 13-14 років і воно твердо думають, що це круто», – відреагували підписники на пост співачки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".