Вагітна Лідія Таран не може вгамувати апетит і ласує за двох: у цікавому положенні калорій не рахують

Цього року Лідію Таран вже неодноразово підозрювали у можливій вагітності. Телеведуча цих припущень не спростовувала, а лише віджартовувався. Що насправді приховує зірка від своїх фанатів, і чи є можливість майбутнього поповнення в родині знаменитості?

Відома українська телеведуча, зірка плюсів Лідія Таран багато років проживає без чоловіка разом зі своєю єдиною донькою Василиною Доманською. Дівчинка народилася від цивільного шлюбу з шоуменом Андрієм Доманським і зараз є єдиним, що поєднує колишніх коханців.

Нещодавно у мережі з’явилася інформація про те, що зірка носить під серцем малюка. Телеведуча цієї новини не спростувала, але жартувала декілька днів підряд щодо майбутнього поповнення. Тому питання залишилося відкритим для її фанатів.

Вагітна Лідія Таран багато їсть

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій телеведуча показало себе серед лісу. Вона була одягнена у теплий одяг, і була максимально розслаблена.

Лідія знехтувала макіяжем та зачіскою, але не побоялася показати себе такою, якою вона є. У дописі до посту вона написала, що з’їла дві тарілки борщу та пиріжків. Певно, такий апетит у Таран був незавжди, адже вона дуже струнка.

Деякі з підписників припустили, що така харчова поведінка може пояснюватися дуже просто — вищезгадана вагітність. Тому вони залишили свою точку зору у коментарях під публікацією.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".