Білик, Огнєвіч та інші зірки відгородилися від народу в елітному містечку для обраних: як виглядає VIP-зона?

Стало відомо, що велика кількість українських зірок влаштувала собі справжнє місто у місті, і оселилося в елітному районі у центрі Києва. Хто зі знаменитостей вирішив придбати недешеве житло та став сусідом в інших представників шоу-бізнесу та багатіїв?

Справжній рай утворився в серці столиці України. Виявилося, багаті та знамениті, жадаючи розкішного життя, заселяють найпрестижніший закритий житловий комплекс у центрі Києва.

Де живуть українські зірки?

Новопечерські Липки, що на вулиці Драгомирова давно вже називають “містом у місті” для еліти. На закритій території розмістилися приватні школи, спортзали, супермаркети з делікатесами, ресторани з вишуканою кухнею та салони краси, якими володіють дружини впливових людей. Так, Дмитро Монатік нещодавно оселився в одному з хмарочосів.

Дмитро Монатік
Білик, Огнєвіч та інші зірки відгородилися від народу в елітному містечку. Дмитро Монатік

Торік Монатик обзавівся житлом у столиці. Він інвестував гроші у будівництво багатоповерхівки у “Новопечерських Липках”. Судячи з витягу з реєстру прав на нерухоме майно, артист має чотирикімнатну квартиру на 130 квадратних метрів. Спочатку її планували обладнати під новий офіс для лейблу музиканта. Проте, за фактом Дмитро та Ірина вирішили жити в межах міста.

Білик, Огнєвіч та інші зірки відгородилися від народу в елітному містечку

До школи на території комплексу ходять діти Володимира Зеленського, Маші Єфросініної, Дмитра Борисова, Артура Герасимова та багатьох інших. Сьогодні рік навчання тут коштує 13 тисяч доларів. На сайтах з продажу елітної нерухомості квартири там коштують близько півмільйона доларів. У гривнях перерахунок йде на мільйони.

Подібно до Монатику вчинила народна артистка Ірина Білик.
В Новопечерських Липках у прими української естради апартаментів у 125 кв. м. Вони були куплені ще 10 років тому і з того часу пристойно подорожчали майже в 15 разів.

Злата Огнєвіч отримала апартаменти у подарунок на вулиці Драгомирова. Стало відомо, що співачці та екс-нардепу Олегу Ляшко квартира в центрі Києва дісталася безоплатно.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".