Тіна Кароль видала ім’я своєї донечки: сестра Веніаміна отримала найкраще, що могла придумати зіркова мама

Тривалий час Тіна Кароль не говорила про можливе поповнення в її родині. Звісно, вона розповідала, що хотіла б стати самою ще раз, але шанси на те, що зірка постане в цікавому положенні перед фанатами буди вельми маленькі. Тепер вона говорить на цю тему більш відкрито.

Декілька тижнів тому українська поп-діва Тіна Кароль презентувала свій одинадцятий студійний альбом “Подвійний рай”. Музичну роботу вона присвятила стосункам, які дійшли свого фіналу. Хто саме став головним героєм ліричних саундтреків достовірно невідомо — Тіна навідріз відмовляється називати ім’я колишнього коханця.

Як виглядає пам'ятник на могилі Євгена Огіра від Тіни Кароль
Тіна Кароль видала ім’я своєї донечки

У рамках піар-компанії співачка як завжди влаштувала промо-тур, у якому роздавала інтерв’ю та навідувалася до різноманітних радіостанцій. І в маршруті цього туру як завжди був Казахстан. Казахські журналісти не надто цікавилися стосунками Кароль та Балана, що дуже розчарувало шанувальників зірки, але приголомшили іншою інформацією.

Тіна Кароль видала ім’я своєї донечки

В інтерв’ю “RadioCity Almaty” на фанатів творчості співачки чекала сенсація: слухачі дізналися, що улюблене жіноче ім’я Тіни – це ім’я її майбутньої доньки.

“Ім’я прийде до мене саме, на все свій час”, — заявила зірка.

Тіна Кароль видала ім’я своєї донечки. Фото зроблено у рамках промо-туру

Тож усі шанувальники артистки зараз почнуть порпатися у архівних інтерв’ю поп-діви, щоб дізнатися, яке ж ім’я вподобала Тіна і вирогідніше за все дасть своїй доньці. Цілком імовірно, що відповідь лежить на поверхні.

Тіна неодноразово зізналася, що вже подумки представляє свою майбутню дочку і думає, як “для себе організувати це питання”. За словами артистки, вона поки що бачить її маленькою, але коли дочка подорослішає, Кароль хотіла б говорити з нею на тему жіночої гнучкості.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".