Олександр Пономарьов засвітив інтер’єр свого заміського маєтку: усе білосніжне та уставлене іконами

Олександр Пономарьов завжди охороняє особисте від цікавості журналістів та фанатів. Чоловік може розповісти про минулі відносини і навіть підлити олії у вогонь скандалу, але він ніколи не запрошував пресу до себе додому, і точно не обговорював теперішні романи жінками. Та інколи цікаві деталі наче самі собою виходять назовні.

Олександр Пономарьов проживає у своєму заміському будинку під Києвом вже багато років. Там він будував стосунки з донькою легендарного композитора Оленою Мозговою, і там намагався відновити своє щастя з Вікторією Мартинюк. За офіційними даними артист самотній, і живе у будинку хіба що з прислугою та своєю улюбленицею Ши.

Олександр Пономарьов з улюбленицею Ши
Олександр Пономарьов засвітив інтер’єр заміського маєтку

Але важко повірити у те, що така талановита та приваблива людина надовго може залишитися без пари. Чоловік, звісно, спілкується з дітьми — Олександром Пономарьовим-молодшим та Євгенією Пономарьовою, багато подорожує та зайнятий у різноманітних проектах. Але артист також полюбляє посидіти вдома. Для цього в нього є всі умови.

Олександр Пономарьов засвітив інтер’єр заміського маєтку

Олександр Пономарьов засвітив інтер’єр заміського маєтку. Фотографія взята з сторіз на особистій сторінці артиста в Instagram

Нещодавно на особистій сторінці Олександра Пономарьова в соціальній мережі Instagram з’явилася нова фотографія, причому доволі незвичайна. Співак зрадив звичці приховувати інтер’єр свого будинку, і показав, як виглядає його маєток зсередини.

Так, стіни та елементи декору повністю виконані у білому кольорі. Теж саме можна сказати про камін та білосніжний рояль, який постав позаду свого власника. На каміні можна побачити безліч ікон, розп’яття Ісуса Христа та фотографії рідних. На фарбованих стінах висять картини намальовані грифелем. Олександр Пономарьов також вдягнувся у білу футболку. Вочевидь, артисту дуже подобається цей колір. Усі елементи, які потрапили до кадру виконані з натурального дерева.

Цей знімок можна вважати ексклюзивом, адже в мережі не так багато світлин Олександра Пономарьова в нього вдома.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".