Джамала після розриву 11-річних стосунків залишила дітей заради іншої країни: життя за кордоном манить

Відома українська співачка Джамала є зразковою матір'ю двох синів, і не менш зразковою дружиною. А от в шоу-бізнесі в неї складається неоднозначна репутація. Вже не в перший раз артистка дозволяє собі порвати стосунки з продюсером без попереджень та доволі гучно.

2021-го життя популярної української співачки Джамали зазнає кардинальних змін. Декілька місяців тому стало відомо, що артистка без попередження порвала професійні відносини зі своїм другим продюсером Ігором Тарнопольським.

Чоловік був шокований вчинком співачки, але не намагався врегулювати конфлікт тихо та без скандалів. Та в нього нічого не вийшло. Ситуація вийшла з-під контролю, але погано вплинула перш за все на репутацію Джамали.

Джамала після розриву 11-річних стосунків залишила дітей

Джамала після розриву 11-річних стосунків залишила дітей. Скріншоти особистої сторінки співачки

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька нових фотографій, з яких стало зрозуміло, що вона разом зі своїм чоловіком Бекір-Сеітом відправилася у подорож за кордон. Цього разу вона залишила дітей вдома. З ким саме залишились спадкоємці артистки достовірно невідомо. Як і відсутня інформація про те, куди саме відправилася Джамала разом з благовірним. Серед варіантів, які дала сама співачка в інста-сторіз є Єгипет, Італія та Туреччина.

Джамала з синами
Джамала після розриву 11-річних стосунків залишила дітей

Варто відмітити, що українська виконавиця не приховувала того факту, що давно мріяла відправитися на курорт без дітей.

Нагадуємо, цього року Джамала стала ще раз мамою і активно намагалася позбавитися зайвої ваги. Зараз артистка, зрадивши своїм попереднім принципам, бере активну участь у зйомках “Танців з зірками” і розпочинає новий етап у кар’єрі без Ігоря Тарнопольського.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".