“Дев’ять місяців потому я падала все нижче. Дійшла до того, що захотіла покінчити життя самогубством”

Кожен християнин покликаний бути апостолом Христа, тобто проповідувати Євангелію. Однією з форм євангелізації, дуже потужною і ефективною, є особисте свідчення. Люди, які пережили зустріч, мають досвід спілкування з Богом – не в буквальному розумінні, але з ними відбулося щось таке, після чого їх життя кардинально змінилося, розповідають про це іншим.

Такою є сестра Еммануель Маяр, відома загалу як сестра Еммануель із Меджугор’я, черниця зі Спільноти Блаженств. Вона більше тридцяти років живе в відпустовому місці, зустрічається з паломниками і свідчить про Бога, розповідаючи історію власного навернення.

Коли я була в Індії, зустріла людину, яка передбачала майбутнє, я не знала, що це був чаклун. Він зробив астрологічний календар мого життя, розказав про моє минуле, і все було правдою. Мені тоді було 24 роки. Він зробив мені передбачення до 30-ти років. Коли він почав говорити про моє подальше життя, то я втекла. Моя душа була порожня, ніби, я відчула, що втратила свого Небесного Батька.

Дев’ять місяців потому я падала все нижче. Дійшла до того, що захотіла покінчити життя самогубством. Я не знала, не розуміла, чого так відбувається. Моя сестра помітила мій стан і запросила мене на зустріч харизматичної спільноти. Якраз було свято П’ятидесятниці. Вона сказала: “Святий Дух тобі допоможе”. Я не хотіла іти, не вірила. що з того щось буде добре. Напередодні я зовсім не спала, це були сильні страждання, у мене було дуже багато сумнівів і страхів.

Меджугор’є, місце об’явлення Пресвятої Діви Марії

Але я звернулася до Бога. Я сказала: «Господи, я тебе повідомляю, я більше не можу і о п’ятій годині я точно помру». Я таки пішла на харизматичну спільноту і побачила радісних людей, я відчула, що шукала таких людей ціле життя, але вже пізно, я відчувала пекло всередині себе.

І коли була 4-та година, прийшла людина, яка голосно закричала: «Брати і сестри! Між нами є особа, в якої вже наблизилася година смерті, і вона піде до сатани, бо займалася спіритизмом, ворожінням, картами таро, астрологією, і сатана хоче вбити цю особу. Але Ісус своєю Кров’ю, своїм Іменем може спасти цю особу. Коли я це почула, то зрозуміла, що йдеться про мене.

Після молитви я знайшла цю особу і цей чоловік запитав у мене, що я роблю зі своїм життям? Він процитував мені місце з книги Второзаконня, де чітко сказано, що займатися ворожінням, спирітизмом – це великий гріх. Він сказав, що я сама віддала себе під вплив злого духа, і ще додав, аби я молилась. Потім прийшли ще люди і почали молитися наді мною. Я почала поводити себе так, як виглядає особа, яка загубила гаманець. В той момент я позбулася болю, страху, страждання – це все зникло. Я відчула велике бажання читати, слухати Слово Боже.

І власне там я мала зустріч з Ісусом, як з моїм Спасителем. Мені здавалося, що потоки живої води ввійшли в мене. Христос зійшов в мою яму і підняв мене. І це була рівно п’ята година, саме у час, коли я призначила зустріч зі смертю.

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.

Молитва за зцілення хворих дітей від усіх недуг до Ісуса, Богородиці та Матрони Московської

Хвороба ніколи не обіцяє нічого хорошого, а особливо важко, коли хворіє дитина. У такі моменти не опустити руки допоможе молитва.

Молитва матерям і дружинам за здоров’я воїнів, що хоробро захищають Україну. Господи, вбережи наших героїв

Ні для кого не секрет, що українські військові щоденно захищають країну на Донбасі. Підтримаємо їх добрим словом та молитвою.

Радуниця 2021: традиції поминального вівторка, що не можна робити в цей день та як поминати покійних

Радуницю завжди відзначають у вівторок другого тижня після одного з найбільших православних свят — Великодня. У 2021 році цей день припадає на 11 травня.