У родині Влада Ями сталося поповнення: пара повернулася з Мальдів разом з повідомленням про другу дитину

Український хореограф Влад Яма та його дружина Ліліана повернулися з п'ятиденної відпустки на Мальдівах і принесли добру новину. Виявляється у зіркової родини сталося поповнення, а мрія єдиного сина танцівника Леона нарешті збулася. Хто саме став новим членом сім'ї, читайте у нашій статті.

Як відомо, Влад Яма та його кохана дружина Ліліана обожнюють подорожувати. При можливості вони відправляються за кордон, але не проти насолодитися українськими краєвидами на вітчизняних курортах. Декілька місяців тому хореограф обіцяв своїй коханій відвезти її на Мальдіви, і свою обіцянку стримав, як справжній чоловік.

У родині Влада Ями сталося поповнення

Нещодавно стало відомо, що родина Ями полетіла на острови у відпустку тривалістю у пять днів. Зараз на курорті не сезон, але зіркову пару це не зупинило.

У родині Влада Ями сталося поповнення

Повернувшись з відпочинку, Влад, Ліліана та їхній спільний син Леон відвідали світський захід, де на них чекала Катерина Осадча з запитаннями для інтерв’ю. Журналістка вже прознала про поповнення в родині і запитала, чи правда це.

У родині Влада Ями сталося поповнення

Виявляється, хореограф піддавався вмовляння роками і таки наважився завести маленьку собачку. Але для тих, хто чекав новини про дітей також є хороша повідомлення: Влад планує і другу, і третю дитину.

Так, зіркова пара зізналася, що це маленька репетиція перед появою дівчинки у їхній сім’ї.

“Хочемо, дуже хочемо. І другу, і, можливо, третю, хтозна?”, — весело заявив знаменитість.

Судячи з усього, наміри Влада цілком зрозумілі: він не збирається зупинятися, і хоче трьох дітей. Катя Осадча була дуже здивована такою відвертістю, але звісно рада хоч і маленькій, але сенсації.

Сподіватимемося, що зірка зможе реалізувати свої плани щодо збільшення сім’ї найближчим часом і порадувати фанатів новиною про поповнення.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".