“У нас роман з колегою”: Лідія Таран прокоментувала відео з гримерки, у якому пролунали зізнання в коханні

Відома українська телеведуча Лідія Таран відреагувала на відеоролик, який був опублікований її колегою Нелею Шовкопляс. Матеріал був відзнятий у гримерці студії ТСН і викликав позитивні емоції у користувачів мережі. Що саме сталося поза камерами, читайте у нашій статті.

Відома українська телеведуча Лідія Таран роками інтригує фанатів таємничим особистим життям. Після розриву стосунків з Андрієм Доманським у житті знаменитості, звісно, були обранці, але зірка настільки вміло ховала їх, що виникає враження ніби всі ці роки вона залишалася самотньою.

Лідія Таран захопила Андрія Доманського своєю гнучкістю
Лідія Таран прокоментувала відео з гримерки

Лідія Таран прокоментувала відео з гримерки

Нещодавно на особистій сторінці колеги Лідії Таран Нелі Шовкопляс з’явилося цікаве відео, на якому знаменита білявка постала у гримерці студії новин ТСН. Під час зйомки телеведучу вдягали у розкішну золоту сукню з вирізом на спині.

Образ доповнили елегантною зачіскою, яскравим вечірнім макіяжем та великою кількістю хайлайтеру. Теледіва виглядала настільки розкішно, що її колега не стрималася, і заявила, що будь вона чоловіком, вона одразу ж в неї б закохалася.

Лідія Таран прокоментувала відео з гримерки. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Тільки-но відео було оприлюднено, як Лідія Таран зробила репост на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і зробила розкішний допис. Вона пожартувала над журналістами і власноруч написала гучний заголовок:

” Шок! У нас роман з колегою”, — і відмітила Нелю Шовкопляс.

У цей день телеведуча не тільки дивувала, але і дивувалася сама. Вона не втрималася і поділилася маленьким відкриттям: виявляється хайлайтер, який зазвичай наносять на скули, підборіддя та ніс, також наносять і на спину. Варто відзначити, що цей елемент макіяжу можна наносити куди захочеться, якщо є бажання.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.