Ксенія Мішина остаточно забула Олександра Еллерта і бурхливо відгуляла дівич-вечір: “В компанії 5 хлопців”

Популярна українська акторка, переможниця «Танців з зірками» та головна героїня найпершої "Холостячки" Ксенія Мішина показала фото з бурхливого дівич-вечора, який відгуляла в компанії п'ятьох хлопців. Схоже, що після розставання з Олександром Еллертом зірка анітрохи не сумує.

Особисте життя Ксенії Мішиної перестало бути таємницею з моменту її участі в “Холостячці”. Як головна героїня проєкту, знаменитість на очах у всієї країни шукала своє кохання, яким став гуморист студії “Квартал-95” Олександр Еллерт.

Відносини пари розвивалися стрімко, адже вже за кілька днів після фіналу вони почали жити разом. Закохані не приховували від фанатів планів на спільне майбутнє і навіть весілля. Втім, вони так і не збулися – перед річницею стосунків Мішина покинула Еллерта, не пояснюючи конкретних причин такого рішення. Зрозумілим було лише те, що завинив саме Олександр.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина розійшлися

Пробачення і другий шанс чоловік намагався завоювати романтичними сюрпризами, які зрештою влаштовував не дарма – екс-холостячка возз’єдналася з переможцем реаліті. Цю подію вони відсвяткували польотом на вертольоті, після чого повідомили, що більше ділитися подробицями стосунків з широким загалом не будуть.

Втім, вже годом після цього під час відповідей на питання підписників Ксенія зізналася, що вони знову не разом. І схоже, що остаточно, адже в Інстаграмі Мішиної з’явився новий пост з подорожі до Карпат, яку вона назвала дівич-вечором:

“Це був приголомшливий дівич-вечір, щоправда в компанії 5 хлопців. Ну а якщо серйозно, то за останні 4 дні було так багато крутих моментів, що прямо зараз мені здається, це один з найкращих періодів останніх місяців. Жити в лісі – це ні з чим не зрівняний досвід. Не дарма говорять, що гори не терплять брехні”, – пише акторка.

Очевидно, серед тих п’яти хлопців Еллерта не було, і це може бути остаточною крапкою у їхній романтичній історії.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".