Мартиновська та Ярославський влаштували романтичну фотосесію і вразили новиною: “Пара, а не друзі”

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський роками інтригують українську публіку можливим романом. Колеги неодноразово говорили про те, що вони залишаються друзями. Втім, численні фотографії та відео говорять зовсім про інше. Чим тепер кухарі змогли здивувати свою аудиторію?

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський — хороші друзі. Принаймні, так вони говорять про статус своїх стосунків. Але що насправді відбувається між цими двома залишається великою таємницею як для преси, так і для широкої аудиторії. Хімію, яку бачить між ними фанати, вони використовують з розумом. Коли їм необхідний піар, вони одразу ж повертаються до теми романтики. Та чи можливо, що це дещо більше, ніж звичайний маркетинг?

Мартиновська та Ярославський влаштували романтичну фотосесію

Нещодавно на особистих сторінках Мартиновський літерою Славського з’явилися нові публікації. Ця фотографія звела з розуму фанатів, адже на ній вони постали у доволі дивні позі, і тим більше нарядах.

Так, за концепцією знімку, Володимир та Ольга разом читали книгу. При цьому Мартиновська була одягнена у такий образ, який зазвичай можуть показувати лише коханим чоловікам. Знаменитість присіла поближче до свого колеги, а той ніжно поклав руку на її ногу. Не дивно, що шанувальники одразу ж побачили в цьому любовний підтекст, адже ніякий інший навіть не йде в голову.

Мартиновська та Ярославський влаштували романтичну фотосесію. Скріншот коментарів під публікацією Ольги та Володимира

Коментарі під публікацією одразу ж заповнилися запитаннями про те, чи являється Ольга та Володимир парою.

Мартиновська та Ярославський влаштували романтичну фотосесію. Скріншот коментарів під публікацією Ольги та Володимира

Варто відмітити, що буквально декілька тижнів тому У Новська показала, як вони з Володимиром рушають на підпис книжок. І що цікаво, вони їхали на захід в одній машині, наче збиралися разом, а не в різних квартирах.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".