Як виглядає та ким працює чоловік Фреймут? Після розриву з Притулою віддала його місце новому обранцю

Чоловік відомої української телеведучої Ольги Фреймут з'явився у її житті в той самий момент, коли вона почала втрачати іншу дорогу їй людину. Хто він і чому доля звела його з Фреймут саме тоді, коли вона кардинально змінила своє життя. Усі деталі дізнайтеся у нашій статті.

Ольга Фреймут свого часу стала відкриттям “Нового каналу”. Разом з Сергієм Притулою та Олександром Педаном вони у короткий проміжок часу стали справжніми зірками. Завдяки участі у програмі “Ревізор” та “Хто зверху” її популярність настільки зросла, що вигідні пропозиції почали литися рікою.

Чому Сергій Притула посварився з Фреймут
Як виглядає та ким працює чоловік Ольги Фреймут

В якийсь момент Ольга вирішила попрощатися з Притулою та своїм каналом заради кар’єри. Втім, ця радість була затьмарена сваркою з Сергієм. Друг Фреймут ніяк не міг зрозуміти, чому його без попередження покинули за два дні до початку зйомок. Це була перша серйозна сварка знаменитостей, яка поклала початок великому конфлікту.

Як виглядає та ким працює чоловік Фреймут

Але ця ситуація привнесла у життя телеведучої не тільки підйом в кар’єрі. Через декілька днів після її виходу з каналу, їй подзвонив його генеральний директор Володимир Локотко і почав залицятися до головної леді країни. Стосунки бізнесмена та телеведучої швидко закрутилися і завершилися весіллям.

Володимир Локотко і Ольга Фреймут
Як виглядає та ким працює чоловік Фреймут

Зараз зіркове подружжя живе у злагоді. У них є квартира в центрі Києва та заміський будинок, де вони виховують двох дітей. Доросла донька Ольги Злата Мітчелл, яка народилася від англійця вже привертає до себе увагу журналістів, а Ольга пішла з телебачення і повністю зосередилася на розвитку власного мікроблогу в соціальній мережі Instagram. За словами знаменитості, ця діяльність приносить набагато більший дохід, ніж телебачення. Хоча на екранах її досі можна побачити, у якості зіркового гостя.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".