Лілія Ребрик понастальгувала за СРСР: приміряла образ Снігуроньки і пригадала щасливу радянську юність

Лілія Ребрик прославилася завдяки ряду українських передач. Акторку та ведучу на раз вподобав глядач, а від прихильників просто не має відбою. Своє приватне життя показує зірка у мережі. Нещодавно вона згадала своє життя за радянських часів і похизувалася світлинами.

Лілія Ребрик. Вона стильна, ефектна і знає, як зацікавити глядача. Артистка може здивувати не тільки дикторською вправністю, а й акторською майстерністю. Недарма ж її з радістю запрошують у кіно і серіали режисери різного рангу. Популярна дружина Андрія Дикого просто обожнює приміряти на себе різні амплуа.

Нещодавно у сторіз в інстаграмі знаменитість засвітила новий образ. Готуючись до прийдешнього 2022, вона на мить стала Снігуронькою.

Лілія Ребрик понастальгувала за СРСР

Костюм сів на неї просто ідеально, білосніжні кучері, янгольське обличчя – здається, що вона народилася для цієї ролі.

Лілія Ребрик понастальгувала за СРСР

Ребрик зазначила, що з самого дитинства вона грає Снігуроньку на всіх зимових урочистостях.

Що кажуть історики про казкову героїню?

Нам же цей персонаж також дуже добре знайомий з малих років. Саме онучці Діда Мороза дітки розповідали віршики та з нею водили хороводи. Втім, у нових реаліях казкова героїня виявляється має непросте минуле.

Снігуронька

Так, Снігуронька фігурувала у фольклорних творах, її малював ще у 19 сторіччі Врубель, але популярності набула за радянських часів. Багато хто у мережі схильний відносити її до символів новорічного СРСР. Популяризується онучка Діда Мороза з 1930-х років. Історики схиляються до думки, що так витісняли образи християнської різдвяної міраклії зі свідомості людей.

В Україні зараз дедалі рідше можна зустріти Снігуроньку у новорічних п’єсах, лялькових виставках чи різдвяних іграшках. На перше місце виходить Святий Миколай або Санта Клаус, у яких ніяких онучок-помічниць, звісно, не було.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".