Юрій Горбунов покинув Україну, Осадчу і дітей: шоумена застали між п’ятими точками двох іноземок (ФОТО)

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов одружений на колезі по цеху Катерині Осадчій, з якою виховує двох спільних синів. Молодшому зараз всього кілька місяців, однак це не спинило зіркового тата від поїздки за кордон, де він весело проводить час в компанії двох іноземок.

Історія кохання Каті Осадчої і Юрія Горбунова бере свій початок з “Голосу країни”, за кулісами якого між колегами і спалахнули почуття. Сталося це у 2015 році, і саме ведучу “Світського життя” вважають причетною до розлучення шоумена з першою дружиною після 20 років у шлюбі. Подейкують, Катерина стала коханкою Юрія, ще коли він був одруженим на іншій жінці.

“Слава” розлучниці не завадила щастю Осадчої поруч з Горбуновим. Закохані ніколи особливо не афішували подробиць свого роману, але знаковими подіями діляться з публікою з великим задоволенням.

Так, в лютому 2017-го згодом після одруження у них народився син Іван. Обличчя хлопчика зіркові батьки довгий час ховали від камер, і лише нещодавно нарешті вперше показали спадкоємця. Молодшого братика Івасику Юрій і Катя подарували у серпні 2021-го. Новонародженого щасливі телеведучі назвали Данилом.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами
У Каті Осадчої і Юрія Горбунова народився син

Про плани на подальше поповнення в родині Осадча говорить неохоче, тоді як Горбунов відкрито їй натякає, що ще мріє про донечку. Татусь навіть вже вигадав ім’я для своєї принцеси.

Не виключено, що ці розбіжності стали причиною несподіваної поїздки шоумена за кордон, яка також може бути пов’язаною зі робочими справами. Зараз вінзнаходиться в Парижі, де відвідує екскурсії містом, але не повідомляє, навіщо прилетів до Франції, до того ж без дружини і дітей.

Юрій Горбунов розважається в Парижі без Каті Осадчої
Юрій Горбунов розважається в Парижі без Каті Осадчої

Особливої уваги заслуговує нове фото Горбунова в Інстаграмі, зроблене під час прогулянки містом. Позує ведучий буквально між п’ятими точками двох іноземок з радісною усмішкою на обличчі, але ці іноземки – скульптура, тож фанатам не варто перейматися за шлюб Юрія і Катерини.

“Всім доброго ранку і гарного дня!”, – підписав кадр Горбунов.

У коментарях теж звернули увагу на обране зіркою місце для позування:

“Ранок почався добре. В центрі жіночих принад”.

Горбунов позував між п'ятими точками двох іноземок
Горбунов позував між п’ятими точками двох іноземок

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".