“Заявив, що він батько моєї Злати”: Оля Фреймут хоче вибити з Сергія Притули аліменти, адвокати вже працюють

Гостра на слівце українська телеведуча Ольга Фреймут перестала спілкуватися зі своїм екс-колегою і другом Сергієм Притулою. Довгий час зірок підозрювали у романтичних стосунках, а одного разу Оля дала привід думати, що Сергій є батьком її старшої дочки, вимагаючи від нього аліменти.

На рахунку телевізійної пари Фреймут-Притула безліч розважальних проєктів на Новому каналі – “Хто зверху?”, “Кабріоліто”, “Страсті за Ревізором”, а почалося все з ранкового шоу “Підйом”. Про роман знаменитостей не пліткували тільки ледачі. Сергія зауважував, що любить свою дружину, тож між ними з Ольгою нічого не може бути, тоді як сама вона неодноразово зізнавалася у почуттях колезі. Розбрат у стосунки телезірок вніс несподіваний перехід Фреймут на 1+1.

Чому Сергій Притула посварився з Фреймут
Чому Сергій Притула посварився з Фреймут

Ольга пішла на “плюси” у 2013 році у розпал підготовки до нового сезону “Хто зверху?”. Коли сценарії вже були прописані, ведуча залишила Притулу без партнерки, хоча напередодні дала йому обіцянку, що залишиться на Новому. Це значно погіршило відносини героїв статті, але спілкування вони тоді не припинили.

Якраз незадовго до цих подій Фреймут поспілкувалася з журналістами Tochka.net і викрила нові несподівані подробиці взаємин з Сергієм:

“Притула заявив, що він батько моєї Злати, тому зараз мої адвокати працюють над тим, аби подати на нього на аліменти”.

Старша дочка Ольги Фреймут Злата
Ольга Фреймут вимагає від Сергія Притули аліментів на старшу дочку Злату

Оля одразу ж пояснила – Сергій пожартував, тож і вона жартома вирішила подати на аліменти.

Справжнім батьком Злати є колишній наречений Фреймут, британець Ніл Мітчелл. Його майбутня телезірка зустріла, коли здобувала вищу освіту в Лондоні. Аристократичні манери кавалера одразу підкупили вибагливу красуню, тож незабаром вона дізналася, що вагітна. Втім, народжувала Ольга вже в Україні без Ніла поруч, оскільки сама поставила крапку в їхньому романі і вирішила, що такий батько її дитині не потрібен.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".