Софія Ротару живе, наче справжня пенсіонерка: зірку розкритикували за бабусин образ вартістю 200 тисяч

Софія Ротару для багатьох залишається ідеалом краси. Знаменитій співачці вдається зберегти свою вроду, не дивлячись на вік, тренди та моду на косметологічні процедури. Навколо неї розгортаються справжні суперечки — чи робила Ротару пластику? Але стиль співачки підказує, вона не хоче здаватися молодицею.

Дизайнер Аніка Керімова заявила, що співачка Софія Ротару виступала на нещодавньому корпоративі в Німеччині в дуже дорогому вбранні, а зовсім не в бабусиному, як писали після концерту зірки деякі користувачі. Інформація про невдоволення шанувальниками щодо образу артистки з’являлося у ряді ЗМІ, зокрема в popcornnews.com

Виступ Софії Ротару в Німеччині на корпоративі широко висвітлювався у ЗМІ. Багато її фанатів з Росії вважають, що зіркова українська виконавиця має проблеми зі здоров’ям. Примадонну навіть запідозрили у деменції. Буцімто в неї тряслися руки і це говорить про важке захворювання.

Зірка на подібні закиди взагалі не реагує, адже як сказала її рідна сестра: Софію Михайлівну постійно хоронять та дають її діагнози.

Софія Ротару живе, наче справжня пенсіонерка

Софія Ротару живе, наче справжня пенсіонерка. Кадр з відео, яке піддалося критиці зі сторони аудиторії 

Як зауважила Керімова, Ротару не має фінансових проблем, як можна було спочатку подумати. Концертне вбрання було зроблено із модної жакардової тканини.

“Костюм Ротару — ручної роботи, а це означає, що ціна зростає в рази. Думаю, за нього співачка віддала близько триста тисяч рублів. Але не менше. Якщо його в мережі називають “бабусиним”, то мені дуже хотілося б, щоб усі наші бабусі могли дозволити собі такі вбрання”, – зазначила модний експерт.

Варто відмітити, що в інших сферах життя Потару дійсно живе, наче бабуся. Вона постійно сидить вдома, любить риболовлю, піклується про свій сад та з нетерпінням чекає на онуків.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".