Остапчук очолив вечірку з неподобствами у День пам’яті загиблим від Голодомору: “Про моральну убогість”

Володимир Остапчук останнім часом потрапляє у скандали і, здається, не збирається зупинятися. Телеведучому вдалося знову налаштувати проти себе усіх користувачів мережі, адже поки одні складали лампадки на меморіалах, телеведучий очолив не просто вечірку, а вечірку з неподобствами.

Популярні українські блогери, за діяльністю яких спостерігає мільйони їхніх співвітчизників влаштували голодну тусовку у День пам’яті жертв Голодомору. Свято було влаштовано участь дня народження Олександра Заліска. Серед запрошених були не тільки інфлюенсери та лідери думок, але і телезірки. Наприклад, Володимир Остапчук був ведучим програми розваг. І варто відмітити, ця програма нікого не залишить байдужим, адже оскандалилася на всю Україну.

Остапчук очолив вечірку з неподобствами у День пам’яті загиблим від Голодомору

Остапчук очолив вечірку з неподобствами у День пам’яті загиблим від Голодомору. Кадри з вечірки

Тусовка була організована у Будинку вчених у Львові. У тому самому, який знаходиться за декілька метрів від меморіалу, біля якого тисячі українців складали лампадки, щоб вшанувати пам’ять жертвам великої трагедії.

Тим часом гості вечірки насолоджувалися неподобством, яке відбувалося з подачі Олександра Заліско. Остапчук провів вечірку в стилі Show bar, де були антимонопольні конкурси і декорації, танці шоубалету, тости, які промовляли, стоячи на столах. Остапчук опублікував в сторіз фотографію святкового столу, яку підписав: “Голодна блогерська туса”.

“Невелике чтиво про моральну бідність і духовний кретинізм людей, яких створили маси”, — цитує коментар одного з невдоволених користувачів мережі ТСН.

Володимир Остапчук не тільки не розуміє суті скандалу, але й зауважує – і в минулі роки таке відбувалося, але загострили увагу на полілних речах лише зараз. Мовляв, просто когось необхідно звинуватити.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".