Панорама, макети яхт та футуристичний інтер’єр: Андрій Данилевич вперше показав, як виглядає його маєток

Ведучий популярного ток-шоу "Стосується кожному" Андрій Данилевич, який розкриває разом з гостями найактуальніші проблеми сучасного українського суспільства, веде доволі закритий образ життя. Але нещодавно знаменитість вирішив показати свій будинок, і дійсно вразив смаком.

Ведучий гостросоціального ток-шоу “Стосується кожного” на телеканалі “Інтер” Андрій Данилевич почав активно користуватися соціальними мережами відносно нещодавно. Але життя знаменитості поза камерами вже привертає увагу користувачів мережі, які починають активно підписуватися на його акаунт.  Зараз зірка береться показувати і свою сім’ю, і місце, де він живе.

Андрій Данилевич вперше показав, як виглядає його маєток

Так, нещодавно на особистій сторінці Андрія Данилевича в соціальній мережі Instagram з’явилося нове відео, у якому він рекламував черговий продукт. Але суть, звісно, не в цьому.

Андрій Данилевич вперше показав, як виглядає його маєток. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

Під час зйомки він засвітив свій будинок у Києві. Так, в інтер’єрі маєтку переважають контрастні кольори, переважно білий чорний та пісочний. На першому поверсі купа панорамних вікон, завдяки яким у приміщенні світло, а міські пейзажі привертають увагу в першу чергу.

Андрій Данилевич вперше показав, як виглядає його маєток. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

Окрім гостьової кімнати Андрій Данилевич показав і кухню, яка виконана у суто футуристичних мотивах. Плавні лінії, підсвітка та новітня техніка змушують спостерігати за героєм ролику, не відриваючи очей. Готувати зірці допомагали його діти, які все частіше стають героями контенту у його мікроблозі.

Сподіватимемося, що найближчим часом Андрій покаже і другий поверх свого маєтку. Судячи з побаченого, Даниловичу є чим здивувати своїх фанатів.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".