Оксана Байрак серйозно травмувалася на знімальному майданчику: “За мною ганялися з льодом і скотчем”

Оксана Байрак — відома українська режисерка, яка створила десятки фільмів. Зараз зірки вітчизняного кіно продовжує створювати свої картини та дарувати свою творчість телеглядачам. Не зупинили зйомки навіть карантинні норми - новий фільм від Оксани вийде на екрани зовсім скоро.

Оксана Байрак декілька років тому стала справжньої зіркою телеканалу “СТБ”. Вона вела українську версію шоу про кохання “Давай одружимося”, а, окрім того, її фільми регулярно транслюються в ефірі каналу. Її картини “Аврора”, “Це я”, “Нічого не трапляється двічі” та інші стали улюбленими для мільйонів українських жінок.

Декілька років тому режисерка вирішила взяти творчу паузу, щоб відпочити та набратися натхнення. З 2018 року вона не випускала нових фільмів, проте приділяла час і сили продюсуванню та сценаристиці. Зараз Байрак вирішила повернутися до улюбленої справи і розпочала зйомки нової картини.

Оксана Байрак
Оксана Байрак

На знімальному майданчику нової роботи не обійшлося без неприємного інциденту. Під час творчого процесу Оксана координувала акторів та виставляла сцену. Вона так захопилася роботою, що спіткнулася і впала, у результаті чого отримала серйозну травму в коліні.

Режисерка повідомила, що вона отримала розрив меніска в двох місцях. Уся знімальна група просила її поїхати до лікарні на МРТ, проте Байрак відмовлялася зупиняти робочий процес і звернулася до медиків лише після завершення робочого дня.

Оксана Байрак серйозно травмувалася на знімальному майданчику
Оксана Байрак серйозно травмувалася на знімальному майданчику

“За мною ганяли з льодом зі скотчем, щоб хоч якось послабити мій біль. А я, не розуміючи, що від мене хочуть, металася паркінгом, розводячи сцену – бійку з акторами”, – поділилася зірка емоціями зі своїми підписниками.

Також Байрак зізналася, що відчувала нестерпний біль, проте не хотіла зупиняти зйомки фільму. Вона продовжуватиме працювати на майданчику – лікарі послабили їй біль компресом і спеціальною пов’язкою на ногу.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".