Олександр Пономарьов став багатодітним татусем і розповів, як це сталося: “Потім змирився, звик”

Олександр Пономарьов схвилював мережу несподіваним повідомлення, яке стосується його дітей. Раптово у музиканта з'явилося багато дітлахів, що дуже потішило його фанатів. Як так сталося, що немолодий виконавець обзавівся дітьми, дізнайтеся в нашій статті.

Свого часу Олександр Пономарьов став батьком не тільки свому первістку Євгенії, але і доньці своєї першої дружини від іншого чоловіка Зої. Любов артиста до дітлахів беззаперечна, інакше він не став би пов’язувати з чужими нащадками свого життя. Так, артист допомагає маленьким талант навчитися якісному вокалу та просуває їх у шоу-бізнесі.

Олександр Пономарьов став багатодітним татусем

Так, нещодавно на особистій сторінці Олександра Пономарьова в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій він розповів, як його збили з пантелику на вході до гримерки його підопічних. Дітей, що навчаються в Олександра Пономарьова, назвали його дітьми, що дуже здивувало та навіть шокувало його.

Звісно, чоловік швидко прийшов до тями і змирився з табличкою на дверях приміщення. А тепер зірка взагалі жартує з цього приводу. Користувачам мережі дуже сподобалося одкровення Пономарьова, який розчулив словами про те, що усі діти — це наші діти.

Олександр Пономарьов став багатодітним татусем. Скріншот коментарів під публікацією співака

Ба більше, знаменитість зізнався, що любить своїх учнів. Варто відзначити, що усі його студенти час від часу з’являються на його особисті сторінці. Вони дуже захопленні своєю справою, і тим паче, що ними керує такий досвідчений артист. Олександр Пономарьов також не ховає гордості за досягнення своїх учнів, і як видно, не ховає і своїх батьківських почуттів до них. Тепер сім’я артиста буде лише рости, і кожного року у його академію приходитиме ще більша кількість дітей, які увійдуть в неї.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".