Таємна дружина Олега Винника Таюне відрізала волосся та зробила боб-каре: повелитель вовчиць не встоїть

Українська суперзірка Олег Винник завжди приховував свій реальний сімейний стан, наявність дітей і будь-які інші деталі особистого життя. Втім, правду не можливо ховати вічно і вона поступово виходить назовні. Як зараз виглядає таємна дружина Олега Винника?

Нещодавно світ побачив сюжет про весілля Олега Винника та його бек-вокалістки Таісії Сватко. Журналісти зрозуміли, що колишні односельчани артиста дуже балакучі люди і по черзі взялися робити репортажі про зіркове подружжя.

Зараз Таюне, навіть без підтвердження цієї інформації Олегом, вважається глядачами його таємною дружиною. Тепер її популярність почала зростати ще швидше. І хоча вона не є активною користувачкою соціальних мереж, її особистості присвячено безліч фан-акаунтів. На одному з них і зявилося фото зірки з новою зачіскою.

Таємна дружина Олега Винника Таюне відрізала волосся та зробила боб-каре

Так, на фан-сторінці в соціальній мережі Інстаграм з’явився новий кадр артистки, який був зроблений під час концерту. Бек-вокалістка постала у рок-образі з підстриженим волоссям та і окулярах-крапельках.

Настрій у співачки був прекрасним та запальним. Позаду світять совіти, які підкреслюють красу жінки та роблять знімок дуже атмосферним. Нагадуємо, що зараз Сватко активно займається сольною кар’єрою і поступово покидає свого чоловіка Олега Винника. На великих концертах пара завжди разом, але фанати все частіше помічають відсутність вокалістки на певних заходах. Влітку навіть ходили чутки про те, що їхні дороги розійшлися, і Таїсія повністю зфокусувалася на розвитку власної кар’єри. Втім, зараз шанувальники все одно не матимуть змоги насолодитися виступом артистів, адже Олег Винник скасував усі концерти до весни.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".