Екс-чоловік Ірини Білик вперше показав їхнього новонародженого сина: з’явився на світ від сурогатної мами

Диво науки та медицини подарувало Ірині Білик та Аслану Ахмадову чудового малюка Табріза. Сьогодні омріяна крихітка зірок святкує свій День народження. Щасливий татко показав, яким був синок у свої перші дні життя. Відео замилувало мережу і точно не лишить вас без позитивних емоцій.

2015 рік став одним з найщасливіших для Ірини Білик та її обранця Аслана Ахмадова. У них народився син. Первісток для азербайджанського фотографа та друга дитина для співачки одразу став улюбленцем всього сімейства. Щоправда, народжувала знаменитість не сама.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик
Екс-чоловік Ірини Білик вперше показав їхнього новонародженого сина

На момент появи Табріза на світ Ірині виповнилося вже 45 років. Фізично організм будь-якої жінки не підходить для продовження роду у цьому віці, хоча і можуть бути виключення. Зупиняється ряд гормональних процесів в організмі та бракне сил для виношування плоду. Втім, на допомогу прийшла наука і народила дитину сурогатна матір. Ім’я та особистість цієї жінки – сувора таємниця. Що ж – така традиція: не розкривати персону породіллі. Не знають хто привів у світ і двійнята Алли Пугачової, діти Філіпа Кіркорова, Сергія Лазарєва.

Тато Табріза показав у відео, що хлопчик народився здоровеньким і нічим від інших діток не відрізнявся. Схожий ще з народження і на маму, і на батька. Дуже позитивний карапуз набрав сотні “вподобайок”.

 

Зараз у дитині все яскравіше проявляються східні азербайджанські риси, але свою миловидність і ніжність він успадкував точно від Ірини Білик. 51-річна мати просто безтями кохає свого наступника та намагається дати все найкраще.

Та День народження Табріз святкує зараз з мамою. Тато – далеко у Москві, хоча з дитиною провів цілу відпустку. Батьки розлучилися, але все одно любити свою дитину менше не стали. Білик завжди наголошувала, що відчуває, як сильно кохає її та сина Аслан. Проте, відстань не дає парі це відчути наповну.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".