Каменських, Полякова та інші зірки без макіяжу та фотошопу: як виглядають головні красуні України насправді?

Українські артистки, які прославилися не тільки завдяки своїм талантам, але і вроді, завжди мають велику аудиторію, що слідкує за їхніми змінами у зовнішності та стилі. На щастя, настали часи, коли прийшла мода показувати реальні обличчя і не соромитися недоліків, а наші коасуні слідкують за трендами.

Тіна Кароль

Як виглядають головні красуні України насправді

Останнім часом Тіна Кароль особливо часто з’являється перед публікою без макіяжу. Варто відмітити, що обличчя зірки майже не змінюється без нанесених косметичних засобів. Певно цьому сприяють прекрасні природні дані — сині очі, густі брови та розкішний блонд, який зірка вимушена просто підтримувати походами до салону.

Настя Каменських

Як виглядають головні красуні України насправді

Частіше за все Настя Каменських використовує спеціальні маски в соціальній мережі Instagram, щоб не було помітно її реального стану, коли вона без макіяжу. Але артистка також робить винятки і з’являється перед фанатами у реальному вигляді. Варто відзначити, що співачка прекрасно виглядає і з нанесеною косметикою, і без.

Оля Полякова

Як виглядають головні красуні України насправді

Оля Полякова може похизуватися прекрасним станом обличчя. І на дарма, адже артистка постійно бігає до косметолога, яка робить все можливе, щоб зберігати шкіру знаменитості у прекрасному, майже бездоганному стані. Хіба що артистці бракує брів, які вона явно домальовує під час підготовки до зйомок, або перед виходом в люди.

Надя Дорофєєва

Як виглядають головні красуні України насправді

Рідше за всіх тішить власних підписників демонстрацією свого реального вигляду Надя Дорофєєва. Можливо цьому сприяє той факт, що дівчина не задоволена станом своєї шкіри. Але все ж таки знаменитість інкол показує, що вона недосконала і має недоліки так само, як і її шанувальники. Хіба що на цьому кадрі їх не видно.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".