Як виглядає донька Олександра Пономарьова від Мозгової, заради якої продюсерка обібрала колишнього до нитки

У стосунках з донькою великого композитора Миколи Мозгового Оленою в Олександра Пономарьова народилася прекрасна дівчинка, яка згодом зіграє велику роль у розлученні своіх батьків. Чому зіркова пара вирішила розійтися і як на це вплинула донька знаменитостей?

Український продюсер Олена Мозгова та Олександр Пономарьов тривалий час жили у цивільному шлюбі. Пара виховувала доньку Олени від іншого чоловіка Зою, а також спільну спадкоємицю Женю. Після розставання продюсерка вирішила поділитися подробицями розлуки з колишнім чоловіком.

Як виглядає донька Олександра Пономарьова від Мозгової

Як виглядає донька Олександра Пономарьова від Мозгової

Коли зірка вирішила, що їхні шляхи розходяться, найскладнішим рішенням було усе, що стосувалося її доньки. А от про зруйнований союз вона аніскільки не шкодувала. Вона Мозгова вважаю, що кохання у їхньому шлюбі як такого насправді не було. І хоча емоційно близькість вона заперечує, не приховує – було дуже важко. І емоційно, і фізично. Судячи з усього, співаку досі боляче, адже він не припиняє коментувати це озвучення навіть через 15 років.

Як виглядає донька Олександра Пономарьова від Мозгової

Також Мозгова зізналася, що її батьки були негативно налаштовані проти Пономарьова. Саме тому її батько допоміг їй відсудити у Олександра квартиру. Продюсерка заявила, що все це вона робила, щоб захистити свою доньку матеріально.

“Я рік не розмовляла з батьками. Вони не спілкувалися зі мною через цей союз. Поки я не народила Женю, вони зі мною не спілкувалися. Потім вони розтанули. Мабуть, їм збоку було видніше. Їм здавалося, що він пригнічує мене, хоче зробити з мене те, чим я не є”, – розповіла Мозгова.

Тільки-но Микола Мозговий дізнався про рішення своєї спадкоємиці, він звернувся до юристів, щоб його онучка отримала усе належне від біологічного батька.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".