Шлюб Олі Полякової та бізнесмена Вадима тріщить по швах: чому співачка боїться подавати на розлучення?

Оля Полякова прожила у шлюбі з українським бізнесменом Вадимом Буряковським понад 20 років. За цей час зіркове подружжя переживало злети та падіння, які так чи інакше вплинули на якість їхніх стосунків. Нещодавно зірка зізналася, що декілька разів задумувалася про розлучення.

Оля Полякова майже ніколи не розповідала, що насправді відбувається у її сім’ї. Але нещодавно у розмові з Марією Єфросиніною співачка зізналася, що її чоловік Вадим пережив банкрутство, яке вплинуло на їхні стосунки. Артистка не приховує, що не хотіла жити з людиною, якщо заробляє набагато більше за нього.

Шлюб Олі Полякової та бізнесмена Вадима тріщить по швах

Втім, бізнесмену все ж таки вдалося встати на ноги. Поки Вадим намагався привести свої справи до ладу, його дружина заробляла шалені гроші і повністю взяла сім’ю у свої руки. Навіть зараз, коли Буряковський може взяти штурвал з рук дружини, у нього це не виходить. Так, співачка вже звикла до ролі голови сім’ї і не має наміру щось змінювати.

Оля Полякова розорила свого чоловіка
Шлюб Олі Полякової та бізнесмена Вадима тріщить по швах

Ба більше, Суперблондинка декілька разів заговорювала з коханим про розлучення, але кожного разу вони не могли перейти від бесіди до дій. Кожного разу вони зупинялися на питанні розподілу майна. Вадим наполягав, що все залишить дружині та дітям, а  Полякова одразу ж давала задню, адже їй ставало шкода чоловіка. Мовляв, ну як можна покинути таку святу людину.

Артистка також розповіла про питання невірності у її родині. Полякову смцшить навіть думка про те, що її Вадим може зраджувати. Вона зазначила, що той не вміє користуватися смартфонами, і якщо він буде дзвонити коханці, то йому доведеться набирати номер з домашнього телефону. А в загалом, артистка впевнена — у Буряковськогт просто не вистачить енергії на ще одну жінку.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".