З ким залишилася Злата Огнєвіч: після болісного розриву з Задворним втішається в обіймах іншого екс-учасника

Відома українська співачка Злата Огнєвіч не змогла побудувати стосунків з Задворним, але все ж таки отримала шанс на щастя. Хто завоював серце Холостячки?

Маючи великий та невдалий досвід стосунків з чоловіками популярна співачка Злата Огнєвіч звернулася до телебачення у надії знайти своє кохання у реаліті-шоу. Після фіналу Холостячки 2 від 03.12.2021 нарешті стало відомо, чи залишилися разом Злата Огнєвіч і Андрій Задворний. Пара здивувала публіку – бізнесмен жорстоко обійшовся з обраницею і вельми швидко попрощався з нею після проєкту. Артистка не була здатна стримати сльози, зрозумівши увесь негатив, який вона отримала в погоні за щастям.

З ким залишилася Злата Огнєвіч

Тим не менш місце претендента на серце такої красуні не може бути вільним. І хоча артистка запевнила, що зараз не з ким не зустрічається, екс-учасник проєкту Макс Тарапата активно завойовує прихильність головної героїні поза проєктом.

З ким залишилася Злата Огнєвіч

Так, молоді люди не разом, але бізнесмен робить усе можливе, щоб схилити Злату в свою сторону. Тільки-но чоловік дізнався, що Задворний пішов з життя артистки, він покликав її на побачення.

Варто відмітити, що Тарапата мав покинути Україну після зйомок, але не зробив цього. Нібито через пандемію. Але глядачі шоу впевнені, що насправді пара разом, і Андрій Задворний просто добре зіграв свою роль, щоб сюжет вийшов гострим. За офіційною версією, Злата — знову Холостячка. І хоча Макс обіцяв не намагатися добитися артистку після зйомок, здається, що він змінив свою думку стосовно співачки.

Сподіватимемося, що їй вдасться налагодити своє особисте життя, і наступного разу до неї прийде чоловік, на якого можна покластися і з яким можна забути про все. Глядачі впевнені, що цей чоловік саме Тарапата.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".