Батько “Холостячки-2” Злати Огнєвіч розчарований невдалим вибором доньки: “Не помічає тривожних дзвіночків”

Розмови навколо невдалого вибору Холостячки Злати Огнєвіч не вщухають. Проти вибору співачки були абсолютно всі, починаючи з батьків і закінчуючи глядачами.

Після того, як Андрій Хветкевич покинув романтичний проєкт Холостячка-2 у всіх, хто спостерігав за розвитком стосунків головної героїні з учасниками, залишалася лише одна надія — Злата обере Максима Тарапату. Або прийнамні возз’єднається з ним після закінчення зйомок. Ба більше, Огнєвіч засвітилася з чоловіком у Києві, що сколихнуло мережу, у якій люди ділилися здогадками, що означає спільний вихід у світ. Але все вийшло зовсім не так, як розраховувала аудиторія.

Батько Злати Огнєвіч розчарований невдалим вибором доньки

Злата Огнєвіч і Максим Тарапата засвітилися разом після фіналу Холостячки
Батько “Холостячки-2” Злати Огнєвіч розчарований невдалим вибором доньки

Так, після того, як Холостячка попрощалася з найкращим чоловіком для неї — Андрієм Хветкевичем, вона вигнала іншого лідера серед претендентів на її серце — Максима Тарапату. І це зовсім не сподобалося батьку артистки.

Як з’ясувалося пізніше, чоловік знається на людях. Переможець шоу дуже жорстоко вчинив з коханою, завчасно не пояснивши їй, що в нього немає серйозних намірів, а потім полишивши її ні з чим. Але тоді на поміч прийшов саме Макс, який почав підтримувати головну героїню, і робив це не на публіку.

Зараз вони не пара, але шанси у чоловіка є.

Схожі статті