Чоловіка давно немає, а конкурентка залишилася: як виглядає головна суперниця Тіни Кароль, яка скорила Огіра

8 років тому за життя пішов єдиний чоловік поп-діви Тіни Кароль Євген Огір. Але навіть перед смертю чоловік не забув свою першу дружину, яку дуже сильно кохав.

Доля Євгена Огіра склалася дивовижним чином. Звичайний хлопець без копійки у кишені намагався влаштувати бізнес і особисте життя водночас. Багатьом успішним людям не вдавалося поєднати ці дві сфери і в обидвох досягти мети, але Євген відрізнявся від інших. Він зміг стати відомим продюсером, підкорити серце найбажанішої жінки і народити сина. Але радіти досягнутій миті він міг недовго.

Як виглядає головна суперниця Тіни Кароль, яка скорила Євгена Огіра

Втім, йдучи з життя, чоловік згадав: існує ще одна справа, яку він не завершив. Так, у німецькій лікарні, будучи при смерті, Євген попросив у Тіни, щоб вона запросила його колишню дружину. Дарина одразу ж відізвалася на виклик, але Кароль так і не дізналась, про що говорили екс-подружжя за закритими дверима.

Як виглядає головна суперниця Тіни Кароль, яка скорила Євгена Огіра

Дарина Огір. Фото зі сторінки жінки у Фейсбуці
Як виглядає головна суперниця Тіни Кароль, яка скорила Євгена Огіра

Так, перед тим як розпочати стосунки зі співачкою, у Огіра було бурхливе особисте життя. У нього перша дружина Дарина — продюсерка, яка могла скласти здорову конкуренцію чоловіку і глибоко запала у його серце. Також у зірки був позашлюбний син, який навіть після смерті батька залишався бажаним гостем у його будинку.

З Дариною у Євгена не склалося майже одразу. Хоча пара мала сильні та глибокі почуття, суперництво та знаходження на одній професійній арені звели ці стосунки на той рівень, коли необхідно прощатися. Вочевидь, розлука не принесла полегшення Євгену, який так бажав побачити екс-кохану перед кончиною.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".