20-річна онука Софії Ротару відгуляла весілля в Мексиці: нареченим став не мільйонер з Forbes, а єврей з кіпою

Як відомо, у легендарної української співачки Софії Ротару є єдина онучка, яка на даний момент проживає у Нью-Йорку. Нещодавно від дівчини надійшли прекрасні новини.

Більше року молода спадкоємиця легендарної артистки Софії Ротару Соня Євдокименко проживає у Нью-Йорку разом зі своїм нареченим Денисом Жадановим. Хлопець — мільйонер, який спеціалізується на IT-технологіях та входить в список “Forbes”. Тривалий час ходили розмови стосовно майбутнього весілля пари, але дівчина не квапиться ставати дружиною. Ба більше, її бабуся Софія Михайлівна впевнена — Соня занадто молода для цього.

Онука Софії Ротару відгуляла весілля в Мексиці

Нещодавно Софії Євдокименко таки вдалося здивувати мережу весільними кадрами. Вона опублікувала на особистій сторінці в Instagram відеоролик, на якому пара на тлі заходу сонця обмінялася обручками та поцілувалася. Так як було видно лише силуети, склалося враження, що це Соня та Денис.

Онука Софії Ротару відгуляла весілля в Мексиці. Скріншоти особистої сторінки моделі

Та згодом з’ясувалося, що інша пара, імовірно друзі дівчини, одружилися у місті Тулум, що в Мексиці. Наречений виявився неймовірно вродливим та благочестивим євреєм. А наречена просто вражала своєю красою та елегантністю. Торжество влаштували на широку ногу, зі смаком та розмахом.

Онука Софії Ротару відгуляла весілля в Мексиці. Скріншоти особистої сторінки моделі

Декорації були настільки красивими, що онучка Софії Ротару присвятила декілька своїх сторіз саме оформленню. Окрім Євдокименко та її коханого з родини не було видно нікого. Тож зіркова пара мала можливість відпочити та налаштуватися на романтичний лад. Хтозна можливо зовсім скоро ми дізнаємося про заміжжя єдиної онучки Софії Михайлівни.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".