Тіна Кароль перекроїла обличчя: змінила форму очей і накачала модні губи – вилита Барбі, а не наша Таня (ФОТО)

Тіна Кароль поділилася у своєму особистому блозі жартівливим фото, на якому поп-діву практично не впізнати. Щоб побачити фото — читайте матеріал далі.

Тіна Кароль під час інтерв’ю Каті Осадчій для “Світського життя” зізнавалася, що вона не любить вести соціальні мережі й взагалі виставляти своє життя напоказ. Тим не менш за особистим блогом виконавиці слідкують майже 4 мільйони користувачів мережі.

Однак часов артистка публікує доволі смішні та цікаві фото та відео. Одну з таких також не залишилася без прихильності фанатів Тіни.

На знімку Кароль скористувалася масками з Інстаграму, за якою співачку артистку практично не впізнати — фільтр зробив її губи набагато більшими, ніж вона має насправді, а також змінив колір та розмір очей.

Фанатам поп-діви настільки оцінили знімок, оскільки вони опублікували його у фан-акаунті зірки. Дійсно подібний контент не характерний для Тіни, тож не дивно, що відео привернуло увагу.

Тіна Кароль вийшла до фанатів з жирним волоссям
Тіна Кароль

Нагадаємо, що останнім часом Тіна Кароль активно працює над зміною свого іміджу, який став для неї вартісною родзинкою. Зараз артистку впізнають за жіночними сукнями та яскравою губною помадою. Проте виконавиця зізнавалася, що хоче спробувати щось більш провокативне та цікаве як в образі, так і на сцені.

Про те говорять її останні пісні, наприклад, “Скандал”, які дещо відрізняються від попереднього репертуару Тіни. Окрім того, поп-діва активно веде соціальні мережі та з’являється у різних шоу в якості телеведучої.

Проте головною загадкою для виконавиці залишається її особисте життя — після смерті чоловіка Євгена Огіра у 2013 році, Кароль взагалі перестала говорити відкрито про своє особисте життя. Звісно, таке рішення породжує безліч слухів, проте Кароль все рівно на них не зважає.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".