Переможець Холостячки Еллерт просто не потягнув Мішину фінансово: Ксенія розсекретила нескромні запити

Стосунки між акторкою Ксенією Мішиною та Олександром Еллертом давно завершилися, але фанати не припиняють намагатися знайти відповіді на свої питання.

Не так давно Ксенія Мішина нарешті дала відповідь, яку чекали від неї фанати. Акторка вперше розповіла, чому розійшлася з переможцем 1-го сезону Холостячки Олександром гуртом. У аудиторії була маса здогадок, але жодна з них не підтвердилося. За словами зірки, в них залишилося почуття, але у цих стосунках вони почуваються нещасними. І хоча вони раз за разом пробують зійтися, в них це не виходить.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Олександр Еллерт просто не потягнув Ксенію Мішину фінансово

Але нещодавно знаменитість дала ексклюзивне інтерв’ю, яке прояснила ситуацію з фінансової точки зору. Виявляється у акторки не маленький запити та витрати, і Олександр навряд міг їх задовільнити.

Олександр Еллерт просто не потягнув Ксенію Мішину фінансово

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Олександр Еллерт просто не потягнув Ксенію Мішину фінансово

Акторка завітала на інтерв’ю до дружини телеведучого Дмитра Комарова Катерини Кучеренко та розсекретила суму, яка їй потрібна на місяць для комфортного життя.

“Було б непогано, якщо 10 тисяч доларів”, – сказала Ксенія і зазначила, що мріє побувати на Мальдівах.

Варто відмітити, що Олександр ніяк не вписується у плани екс-коханої. Event-компанія, яка пропонує послуги зірки вказує і їхню вартість — 2 тисячі доларів.

Олександр Еллерт просто не потягнув Ксенію Мішину фінансово. Скріншот пропозиції від агенства з організації заходів

При цьому варто мати на увазі, що Еллерт веде заходи декілька разів у місяць, і має певну частину грошей віддати своїм працівникам. За декілька знімальних днів Ксенія заробляє більше, ніж її коханий за проведений вечір.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".