42-річний Дан Балан показав зустріч з дівчинкою, яка з розбігу застрибнула йому на руки: скучила за татусем?

Особисте життя молдавського артиста завжди було таємницею для його шанувальниць, але завдяки появі соціальних мереж, розсекретити знаменитостей нескладно.

Популярний молдавський виконавець Дан Балан намагається захищати себе від цікавості фанатів і повністю відсторонився від преси та шанувальників. І хоча фанати активно оновлюють інформацію про артиста, яку їм вдається віднайти, її все одно занадто мало, щоб мати чітку картину життя Дана. На щастя, соціальні мережі дають можливість дізнатися зірок більше і краще, а фан-акаунти публікують цінні кадри, яких не знайдеш ніде.

Дан Балан буде зустрічати Новий рік з немолодою білявкою в Нью-Йорку
Дан Балан показав зустріч з дівчинкою, яка з розбігу застрибнула йому на руки

Дан Балан показав зустріч з дівчинкою, яка з розбігу застрибнула йому на руки

Нещодавно на одній з таких сторінок і було оприлюднено відео, що сколихнуло мережу. К ролику Дан Балан розкриває обійми крихітній дівчинці, яка поспішає йому назустріч. Дитина радісно застрибує на руки зірки, чим видає близькі відносини з ним. Дівчинка може бути як донькою Балана, так і його племінницею, адже у рідної сестри співака Сонди є спадуоємиця такого ж самого віку.

Спорідненість знаменитості з дівчинкою доводить присутність матері самого Дана — Людмили Балан, яка щиро посміхається на тлі ніжної сцени.

Нагадуємо, пліткують про те, що співак вже був одружений на румунській моделі Еллі Крупеніній, але шлюб швидко розвалився через щільний графік та ревнощі дівчини. У цьому союзі у зірки народився первісток Алан, але жодних деталей стосовно дитини немає. Як і інформації про інших нащадків, які, імовірніше за все, є. Зараз артист не заходить далі короткотривалих інтрижок і навіть не приховує зв’язок з деякими дівчатами, адже не має серйозних намірів.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".