42-річний В’ячеслав Узелков готується стати батьком втретє і чекає на дівчинку: вагітна не Марина Боржемська

Відомий український боксер і тренер шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узелков зізнався, що планує стати батьком втретє і вже навіть знає, кого йому подарує кохана.

Після скандального розлучення В’ячеслава Узелкова і Марини Боржемської особисте життя спортсмена – найобговорюваніша тема серед його фанатів. Багатьох цікавить, чи знайшов він свою даму серця, і хоча подробиці він тримає в секреті, не приховує – місце колишньої дружини вже зайняте.

Так, нещодавно боксер зізнався, що у його життя з’явилася жінка. Іноді він навіть публікує спільні фото, хоча обличчя обраниці не показує. Цього разу у себе в Інстаграмі Узелков влаштував сесію відповідей на питання підписників, які не могли оминути стосунки В’ячеслава.

Після розлучення з Мариною Боржемською В’ячеслав Узелков зустрів нове кохання

У зірки запитали, хто ж його кохана, але таємницю він не розкрив, проте дав зрозуміти, що заради неї готовий на все:

“Я за неї загризу і порву будь-кого”.

Також фанати поцікавилися, чи хоче Узелков ще раз стати батьком. Відповідь інтригуюча:

“Дуже хочу нашу дівчинку. Темненьку с блакитними очима”.

В'ячеслав Узелков готується стати батьком втретє
В’ячеслав Узелков готується стати батьком втретє

Схоже, В’ячеслав натякнув на колір волосся обраниці – вона брюнетка, на відміну від його екс-дружини Марини Боржемської. В шлюбі у пари народилися двоє дітей – син Роберт і донька Олівія. Після розлучення спадкоємці залишилися жити з мамою і навіть не спілкуються з батьком.

Узелков впевнений, що це Марина налаштувала їх проти нього, тоді як сама вона запевняє, що діти самостійно прийняли таке рішення. До того ж після їхнього переїзду спортсмен змінив замки на дверях своєї квартири.

В’ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською

Нагадаємо, Боржемська і Узелков прожили разом 22 роки. Виявилося, що сімейна ідилія, яку вони демонстрували зовні, дуже відрізнялася від того, що відбувається в родині насправді. За словами Марини, у шлюбі мало місце фізичне і психологічне насильство з боку чоловіка. Він ці звинувачення заперечує.

Схожі статті