Молода дружина 55-річного Віктора Павліка затягнула чоловіка на терапію лікувати психіку: розлучення не буде?

Останні декілька років сімейству Віктора Павліка було дуже важко. Родина понесла втрати в усіх сенсах і проблеми не припиняють мучити зіркову династію.

Декілька днів тому Катя Репяхова сколихнула мережу зізнанням, що подумає про розрив з чоловіком Віктором Павліком. Заплакана, з червоним обличчям дівчина розповіла, що артист її сильно образив. І натякнула, що він не підтримує її війну проти його колишньої дружини Лариси Созаєвої. На декілька днів вона зникла і повернулася з новинами.

Молода дружина Віктора Павліка затягнула чоловіка на терапію лікувати психіку

Так, вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм серію сторіз, в яких розповіла, що розлучення з Віктором Франковичем скасовується.

Молода дружина Віктора Павліка затягнула чоловіка на терапію лікувати психіку. Скріншоти особистої сторінки Каті Репяхової

За словами Катерини вона декілька днів проплакала, але рішення своєї проблеми знайшла. Віктор Павлік рушає до кабінету психолога, щоб позбавитися почуття провини за смерть власного сина.

Молода дружина Віктора Павліка затягнула чоловіка на терапію лікувати психіку. Скріншоти особистої сторінки Каті Репяхової

Причину своєї сварки вона не пояснила, хоча і зрозуміла, що після усіх емоції, які продемонструвала аудиторії, зобов’язана надати певне пояснення.

Молода дружина Віктора Павліка затягнула чоловіка на терапію лікувати психіку. Скріншоти особистої сторінки Каті Репяхової

Катя вважає, що Лариса давить на слабкі місця Павліка і таким чином створює йому проблеми та добивається свого. Зараз родина має намір позбавитися цього недоліку і вивести психологічне здоров’я музиканта на новий рівень. Як відмітила дівчина, усе це робиться в першу чергу заради її первістка Михасика.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".