72-річний Михайло Поплавський похизувався “депутатським” розміром пенсії: кишені ректора лускають від натиску

Михайло Поплавський — найвідоміший ректор в Україні, який живе розкішним життям та досі цікавий молодим красуням. Яку ж пенсію отримує знаменитість?

Популярний український артист, співаючий ректор Михайло Поплавський — далеко небідна людина. Одна тільки садиба зірки під Києвом з басейном, сауною та декількома особняками на території чого варта. Але сам співак там не проживає, адже має іншу нерухомість, вочевидь більш зручну для нього.

Зважаючи на шалені доходи Михайла, усім хочеться дізнатися, на яку ж пенсію він живе.

Михайло Поплавський похизувався “депутатським” розміром пенсії

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський похизувався “депутатським” розміром пенсії

Так, у рамках програми Світське життя Катерина Осадча поцікавилася у співаючого ректора, яких же розмірів становить його пенсійні виплати. Поплавський ваажає, що вона маленька, але українські пенсіонери з ним би точно посперечалися!

“У мене помічники отримують і вона “йде” відразу. Я навіть не знаю, думаю, що отримую як народний депутат, десь близько 16-17 тисяч”, – поділився артист.

Зірка не збирається працювати все життя і вже готується покидати не тільки ректорське крісло, але й сцену. Мовляв, артиста не мають виносити вперед ногами з естради. Варто відмітити, що у його сім’ї з’явилася ще одна співачка. У Михайла є невістка, дружина його єдиного сина, яка пробує себе на музичному поприщі. Поплавський стверджує, що взагалі не допомагає їй. Мовляв, це її справи, і він не хоче цим займатися.

Михайло Поплавський похизувався “депутатським” розміром пенсії

А от онук зірки вже світиться на телеекранах завдяки кліпам Михайла. Хлопчика знає в обличчя вся країна, і хтозна, може через декілька років він заспіває?

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.