Колишній Мішиної Еллерт насолоджується холостяцьким життям: Ксюша кусає лікті, а Саша танцює з жінками на барі

Комік та шоумен, переможець першого сезону "Холостячки" Олександр Еллерт показав у яких умовах йому доводиться зараз працювати напередодні Нового року.

Олександр Еллерт став відомий українським телеглядачам та користувачам мережі завдяки участі в першому сезоні романтичного шоу “Холостячка”. Ще у першому випуску він відкрито заявив, що прийшов підкорити серце головної героїні Ксенії Мішиної й чітко йшов до цієї мети. У фіналі саме йому акторка пообіцяла свою руку та серце.

Не зважаючи на “славу” подібний передач, коли всі почуття продумують наперед сценаристами, у цієї пари все було по-справжньому. Ксенія та Олександр дійсно закохалися один в одного та продовжили свої стосунки після завершення “Холостячки”. За цією історією кохання спостерігати мільйони користувачів мережі. Всі вони через декілька місяців переживали, коли Мішина та Еллерт оголосили, що вирішили розійтися.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина
Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

Про причини такого рішення ні Мішина, ні Еллерт не повідомили. Закохані ще декілька разів намагалися відновити стосунки, про що також розповідали в особистих блогах. На жаль, врятувати це кохання не вдалося і декілька тижнів тому обоє офіційно заявили, що наразі не спілкуються й більше не зустрічаються.

Ксенія заглибилася у роботу – акторці вдалос здійснити свою професійну мрію та стати зіркою фільму жахів. Активно працює й її екс-обранець. Еллерт — затребуваний ведучий свят та івентів, тож перед Новим роком у нього особливо насичений сезон.

У своєму особистому блозі, за яким слідкують понад 300 тисяч осіб, Олександр поділився кадрами однією з вечірок, на якій він працював напередодні свят. Ведучий засвітив на відео танцівниць з шоу-балету та інтер’єр нічного клубу.

Колишній Мішиної Еллерт насолоджується холостяцьким життям
Колишній Мішиної Еллерт насолоджується холостяцьким життям

Хто саме влаштував таку запальну вечірку шоумен не розповів.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".