48-річний Андрій Данилко хотів приховати свій конфуз, але був виставлений на посміх: “Не пускала охорона”

Андрій Данилко ніколи не боявся бути смішним та відрізнятися від інших зірок. Музикант не забуває, у якому амплуа виступає, але певні конфузи відбуваються поза його контролем.

Хоча Андрій Данилко планує зустріти новий рік у Дубаї, проводячи неймовірно дорогий концерт (квитки коштують 2 тисячі євро), на екранах українців він обов’язково з’явиться. Зокрема, Вєрка Сердючка виступатиме у Дизель шоу в новорічну ніч.

Інна Білоконь вразила Андрія Данилка вродою
Андрій Данилко хотів приховати свій конфуз, але був виставлений на посміх

Андрій Данилко хотів приховати свій конфуз, але був виставлений на посміх

Так, нещодавно на офіційній сторінці гумористочного шоу в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація з промо нового випуску. Саме з цього посту стало відомо, що Вєрка Сердючка з’явиться на сцені поруч з коміками.

Андрій Данилко хотів приховати свій конфуз, але був виставлений на посміх. Кадр з новорічного випуску гумористичного шоу

“Сердючку не пускала пускала охорона, Лайма опинилась у компанії двох ведмедів, Дзідзьо розкрив секрети Нового року: чим здивує новорічне “Дизель шоу”, — йдеться в публікації.

З якої причини артист не міг потрапити у студію і чому його не пускала охорона, піар-менеджер сторінки не пояснив, тож авторам програми вдалося заінтригувати глядачів конфузом Вєрки Сердючки. Немає сумнівів, що для аудиторії підготували дещо цікаве.

Нагадуємо, що Вєрка Сердючка та її мама, роль якої виконує Інна Білоконь на новорічні свята рушають до Об’єднаних Арабських Еміратів, де виступатимуть у готелі для небідних гостей. Колектив готувався до цієї події півтори року, адже на відпочинок з’їдеться увесь бомонд. Квитки на концерт коштують баснословних грошей, а кількість місць обмежена.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.