Як виглядає падчерка Камалії, яка народилася у мимовільному шлюбі мільярдера Захура з пакистанкою (ФОТО)

Як відомо, у чоловіка української співачки Камалії Мохаммада Захура є діти від першого шлюбу, які поступово виходять з тіні свого батька. Усі деталі в статті.

66-річний український та британський мільярдер пакистанського походження Мохаммад Захур був одружений двічі. Першою обраницею майбутнього багатія стала дівчина, яку для нього обрали літні батьки. Чоловік не приховує того факту, що ніколи не кохав екс-дружину, але підкорився традиціям своєї батьківщини.

Як виглядає падчерка Камалії Таня Захур. Родина разом з єдиним сином багатія Арманом

У цьому союзі у металургійного короля народилося двоє дітей — Таня та Арман. Діти були вельми підрослими, коли Мохамад вирішив розірвати шлюб та перебратися з Лондону у Київ. Саме у столиці України чоловік зустрів своє справжнє кохання — співачку Камалію, яка виступала у нього на дні народженні.

Як виглядає падчерка Камалії, яка народилася у мимовільному шлюбі мільярдера Захура з пакистанкою

Як виглядає Таня Захур

Як відомо, Арман поїхав отримувати вищу освіту до Москви, а Таня залишилася у Лондоні, тримає власний салон краси, який відвідують навіть королівські особи. На відміну від свого брата Таня підтримувала непублічний образ життя, але в соціальній мережі Інстаграм є аккаунт, який з великою долею вирогідності належить саме їй. Адже власниця сторінки — копія мільярдера. Також у зв’язку з тим, що вона має прибутковий бізнес, у мережі все ж таки можливо знайти її фотографії.

Варто відмітити, що молода жінка зовсім не схожа на своїх рідних сестер — двійнят Мірабеллу та Арабеллу. Звісно, існує імовірність, що це взагалі не донька мільярдера, адже вона закрила сторінку і не йде на контакт. Тим паче, Тані вдавалося переховуватися від журналістів понад 20 років.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.