Знайшовся таємний батько сина Ольги Цибульської: на нових фото хлопчик підозріло схожий на Дзідзьо

Ольгу Цибульську користувачі інтернету просто обожнюють підозрюати у романі з Дзідзьо. Як не намагалася зірка відхреститися від цього іміджду - все марно.

Яскрава знаменита Оля Цибульська горя б не знала, аби не одвічні підозри з боку фанатів. Якби ж тільки її особисті стосунки обговорювали, так ще й не упустять шансу прихильники і критики пригадати те, що рідний син від Дзідзьо.

Бурхливо пригадали всі підігріті чутки співачці користувачі мережі після того, як Михайло Хома розбігся зі своєю дружиною Славією.

Ольга поставилася до того по-філософськи. Замість того, аби завалити противників аргументами, вона вирішила однозначно окреслити свою позицію. А зірці байдуже те, що про неї вигадують незнайомці.

Знайшовся таємний батько сина Ольги Цибульської

“Мені здається, що би я зараз не сказала, все одно всі скажуть, що я розлучниця, що я влізла в сім’ю і народила Дзідзьові сина. Тому ні, нічого в нас із Дзідзьо не було, син не належить Дзідзьо, Дзідзьо – не батько Нестора”, – наголосила артистка.

Зірка й надалі балує прихильників світлинами, у яких чомусь всі бачать знайомі риси епатажного чоловіка.

Як довели фанати те, що Дзідзьо – тато сина Олі Цибульської?

6 років тому народила співачка чудового хлопчика Нестора. Візуально у мережі диванні експерти опреділили, що дитина має риси схожості із Дзідзьо. Завжди чомусь звертають увагу на каштанове волосся, колір очей, а ще те, що малий носить окуляри. Проте, навіть, на перший погляд, між потенційним “татом” і “сином” є відмінності. Щонайменше, Михайло Хома має яскраво-блакитні очі.

Знайшовся таємний батько сина Ольги Цибульської

Цікаво, що навіть Славія, колишня дружина співака, яка після розлучення давала інтерв’ю, чемно зізналася, що не помічала стосунків між колишнім та Цибульською.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".