Хоч маленькі, але злі, як чорти: ТОП-5 маленьких порід собак, які не бажано заводити, де є діти

Собака в домі - це завжди добре. Собака може бути не тільки компаньйоном, другом, але й помічником, захисником і навіть лікарем. Але варто знати, яких собак не бажано заводити у сімях, де є діти.

Це найменша з усіх малих порід собачка. Завдяки тому, що має яскраво виражений індивідуалістичний характер, може бути як дуже милою, так і зарозумілою, впертою і навіть агресивною – усе залежить від виховання.

Як відомо, у маленьких дітей є період, коли вони також проявляють агресію. Це нормально. Такі емоційні прояви подавляти не можна. Але це може не сприйняти собака і також відповісти агресивним випадом.

Пекінес
Пекінес

Пекінес

Пекінес – дуже мила собачка, але на перший погляд. Хоч тварина й маленька, але має яскраво виражені риси собаки-охоронця. Вона буде сприймати спокійно усі витівки малого бешкетника до тих пір, поки він не втрутиться на визначену господарем і облюбовану самою собачкою, територію. Ну, а якщо на цю територію принести якусь «чужу» річ, що пекінес розцінить, як спробу його вижити, то все може закінчитися плачевно  – маленьке симпатичне чортенятко може вчепитися в ногу.

Такса

Такса

Любима упродовж багатьох десятиліть сімейна собака. Завдяки куцим ногам вважається собакою малої породи. З нею дуже люблять гратися діти, бо вона гіперактивна і завжди підтримує дзвінким гавкотом усі їхні галасливі і рухливі ігри. Але ця порода тварин є ревнива. І, як усі собаки, ділить оточуючих на «своїх» і «чужих». Тому у певний момент може проявити агресію і серйозно налякати дітей.

Померанський шпіц

Ця ніжна добра і красива собачка також має сильний інстинкт охоронця. Через це не любить дітей і друзів власника. Може довго і настирливо гавкати, вимагаючи, щоб незнайомці забралися геть.

Російський той-тер’єр

Російський той-тер’єр

Собака любить і прив’язується до всіх членів родини. Може годинами сидіти біля ніг одного, а потім попроситися на руки до іншого. Але, якщо цуценя цієї породи образити, то собака обов’язково запам’ятає це і може вирости злою, а зокрема, на кривдника тримати образу весь період спілкування і навіть пробувати відімстити.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.