Не Таюне: Олег Винник цілується та тримається за руки з іншою красунею, не зважаючи на реакцію таємної дружини

Як відомо, Олег Винник не залишає без уваги жодну свою шанувальницю. А їх в Україні дуже багато і кожна мріє зробити фотографію з повелителем вовчиць.

Професія артиста непроста і вимагає від людини не тільки таланту, майстерності та харизми, але й спілкування з журналістами, шанувальниками, тощо. І зовсім не дивно, що деяким виконавцем останні пункти не піддаються. Втім, Олег виник у ці ряди не входить. Повелитель вовчиць давно прославився своїм шанобливим ставленням до фанатів і вміння конструктивно скласти діалог з пресою. У нього, як і у всіх час від часу стаються негаразди, але попри все виконавець завжди зберігає у своєму серці любов до аудиторії.

Олег Винник цілується та тримається за руки з іншою красунею

Для головного вовка України абсолютно не в новинку обніматися та отримувати поцілунки від фанатів. Якось артист навіть скаржився, що потік шанувальників настільки сильний та бурхливий, що він не може встояти на ногах.

Під приціл камер постійно потрапляють сцени, у яких Олег Винник проявляє любов до слухачів.

А ті, кому не судилося зустріти свого кумира тет-а-тет навіть вдаються до фотошопу. Мережа настільки заповнена фейковими кадрами з Олегом Винником, що вже важко розібрати, де правда, а де брехня.

Тим паче, що сам повелитель вовчиць виглядає настільки бездоганно, що працювати з ним у фотошопі — тільки радість.

Нагадуємо, що бек-вокалістка артиста Таюне вважається його таємною дружиною. Журналістам вдалося декілька раз переговорити за колишніми односельчанами виконавця, які підтвердили факт весілля Олега та Таїсії.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".