56-річний Віктор Павлік скупив усі журнали зі своїм інтерв’ю у провінційному кіоску: продавчиня втратила дар мови

Співак Віктор Павлік та його дружина Катерина Реп'яхова дали відверте інтерв'ю для одного із українських журналів. Тепер пара скуповує примірники глянцю у кіосках по всій Україні.

Віктор Павлік – один із найвідоміших ловеласів в українському шоу-бізнесі. Так прихильники прозвали 56-річного співака через кількість його шлюбів. Артист чотири рази йшов під вінець, але три перші шлюби закінчувалися гучними розлученнями. Однак зараз Павлік нарешті називає себе щасливим чоловіком та сім’янином. У 2020 році він одружився зі своєю концертною директоркою Катериною Репяховою, яка молодша за Віктора на 29 років.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Вибір виконавця довго осуджували користувачі мережі та навіть його віддані прихильники. Заради Каті Віктор Франкович покинув свою третю дружину Ларису Созаєву та сина Павла, який боровся з онкологією. Влітку 2020-го року стало відомо, що хлопчик пішов з життя після двох років лікування. Зірковий тато тяжко переживав утрату, однак молода дружина підтримувала його у цей нелегкий час, хоча все рівно читала про себе безліч негативних коментарів в Інтернеті.

Через рік дівчина подарувала чоловікові сина, якого назвали Михайлом. Зараз сім’я сконцентрована на вихованні хлопчика – особливо Віктор. Співак кожну вільну хвилину дарує малюкові й регулярно водить його до басейну. Про свої будні зіркова родина нещодавно розповіла у відвертому інтерв’ю для журналу “Отдохни”.

Віктор Павлік скупив усі журнали зі своїм інтерв'ю
Віктор Павлік скупив усі журнали зі своїм інтерв’ю

Зараз примірники можна придбати у магазинах та кіосках по всій Україні. Павлік разом з Михайликом на руках навіть прикрасили обкладинку глянцю. Самі Віктор та Катерина також не стримали та придбали декілька примірників для себе та знайомих, чим поділилися в особистих блогах.

Віктор Павлік скупив усі журнали зі своїм інтерв'ю
Віктор Павлік скупив усі журнали зі своїм інтерв’ю

Подружжя зараз відпочиває в українських Карпатах, у Яремчі. Саме там вони купили журнали зі своїм інтерв’ю. Продавчиня відразу впізнала співака й попросила в нього автограф напам’ять про цю випадкову зустріч.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".