Лідію Таран розкритикували за яскравий макіяж 14-річної дочки від Доманського: “Як дама в тривожних роках”

Відома українська телеведуча Лідія Таран показала, як проводжала свою 14-річну дочку від Андрія Доманського у табір, але натомість нарвалася на критику за її яскравий макіяж.

Лідія Таран жодного разу не була офіційно заміжньою, та серйозні стосунки на її рахунку є. В двохтисячних журналістка закрутила роман з шоуменом Андрієм Доманським, який щойно розлучився з першою дружиною і швидко захопився зірковою білявкою. Все розвивалося стрімко, адже жити вони майже одразу почали разом. Згодом у пари народилася донька Василина, але ще коли дівчинка була маленькою, її батьки розійшлися.

В одному з перших інтерв’ю після розриву з коханим Лідія зізнавалася, що його рішення піти з родини стало повною несподіванкою. На думку ж Андрія, все йшло до цього кілька останніх місяців. Зараз колишні не спілкуються, проте дочку продовжують виховувати спільно – живе вона з мамою, а тато з нею бачиться та фінансово допомагає ведучій її забезпечувати.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Як активна користувачка соціальних мереж, Таран часто ділиться фотографіями з дитиною. Цього разу зірка 1+1 показала, як провела Василину в табір.

“Здогадайтесь, хто з нас їде в табір зі здоровим харчуванням і художньою самодіяльністю, а хто лишається доїдати самі знаєте які салати в тиші, і повертатись до роботи”, – підписала фото телеведуча.

Дівчата позують на вулиці у верхньому одязі, на обличчя Лідії макіяж не помітний, тоді як її спадкоємиця доволі яскраво нафарбувалася, що викликало обурення в коментарях:

  • “Василіса виглядає дуже дорослою дамою плюс макіяж! І вона їде у табір, їй заміж пора, а не в табір”, – пише anirad36.
  • “Їй 14, думаю все ж ранувато заміж… А це табір для підлітків і вони там всі вже фарбуються”, – відповіла Таран.
  • “Не всі, Лідія, не всі. Для чого дівчинці такий макіяж і манікюр! Вона виглядає як дама в тривожних роках, а їй 14…”, – продовжує anirad36.
  • “Написали б ви таке Поляковій, коси повиривала б”, – встала на захист Лідії luda198055.
Лідію Таран розкритикували за яскравий макіяж дочки Василини
Лідію Таран розкритикували за яскравий макіяж дочки Василини

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".