Доньку Оксани Марченко і Медведчука видворили зі Швейцарії, де вона мала вчитися: розплачується за гріхи батьків

У мережі з'явилася інформація стосовно доньки Оксани Марченко та Віктора Медведчука, яка не може поїхати вчитися у Швейцарію. Що сталося в сім'ї, дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, у популярної української телеведучої Оксани Марченко є двоє дітей від різних шлюбів. Син Богдан народився від бізнесмена Юрія, а Дарина роками згодом від Віктора Медведчука. Хлопець знайшов спільну мову з вітчимом і зблизився з ним настільки, що навіть назвав свого сина у його честь.

Нагадуємо, що 2021-го Оксана Марченко вперше стала бабусею. В неї народився онук Віктор.

Доньку Оксани Марченко і Медведчука видворили зі Швейцарії

Доньку Оксани Марченко і Медведчука видворили зі Швейцарії

Минулий рік став дуже непростим для сімейства Віктора Медведчука, яке отримало багато підозр та осуд від українців. Оксана всіляко намагалася відбілити репутацію родини, але навіть релігійні супостати не змогли переконати народ у тому, що вони не злодії. Але цькування сімейства не припиняється, і на цей раз на собі це відчула Дарина Медведчук, яка цього року вступила до Женевського університету і планувала приїхати до Швейцарії. Дівчина отримала учбову візу, але за декілька днів до подорожі документи анулювали і дівчина не може потрапити в освітній заклад.

Доньку Оксани Марченко і Медведчука видворили зі Швейцарії

“Західний світ і тут проявився”, — коментує Віктор, невдоволений тим, у яку ситуацію потрапила його донька.

З Дариною вчинили таким чином нібито через те, що вона похресницню Володимира Володимировича Путіна. Але прямих доказів того, що саме це є причиною того, що вона є не в’їзною у Швейцарію немає.

Тільки аудиторії цікаво, чому невдоволений заходом Медведчук збирався давати освіту своїй доньці у європейській державі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".