Не Дан Балан: 36-річна Тіна Кароль взяла у долоню руку свого красеня-фаворита, не приховуючи близькості з ним

Українським шоу-бізнесом вже активно повзуть чутки про те, що поп-діва знайшла своє кохання і навіть вийшла з ним в люди. Як це сталося, дізнайтеся у нашій статті.

Відома українська співачка Тіна Кароль роками залишалася самотньою жінкою за офіційною версією. Хоча артистку намагалися засватати і Дану Балану, і Ігорю Коломойському, артистка продовжувала приховувати усі можливі зв’язки з чоловіками. Після смерті Євгена поп-діва не була готова робити свої романи публічними.

До ніг Тіни Кароль припали троє красенів
Кароль взяла у долоню руку свого фаворита, не приховуючи близькості з ним

Тіна Кароль взяла у долоню руку свого красеня-фаворита, не приховуючи близькості з ним

Нещодавно вона давала інтерв’ю журналістам інфотеймент шоу “Твій день”, в якому зізналася, що залишається незаміжньою за офіційною версією. Це розбурхало мережу, адже звучало, як натяк на те,що за неофіційною, вона вже дружина.

Після цього артистів вдалося наробити серйозного гаміру у шоу-бізнесі. На святкування Нового року вона прийшла під руку зі своїм сином Веніаміном, який повернувся з навчання у Великобританії, а згодом в Instagram почало блукати фото, на якому вона тримається за руки зі своїм піар-менеджером Павлом Орловим, а фотографія підписана емодзі “червоне сердечко”, що означає кохання.

Кароль взяла у долоню руку свого красеня-фаворита, не приховуючи близькості з ним

Після цього почали пліткувати про її зв’язок з красенем, який удостоївся честі взяти діву за руку, наче її коханець. Навіть якщо він не є обранцем співачки, то немає сумнівів, що вона ставить його вище за всіх інших, адже подібні жести дуже особисті.

Не так давно сама Тіна розповідала, що її стосунки вже завершені. Але ніхто не дає гарантії, що діва могла встигнути вступити в інші. Наприклад, з красенем Павлом Орловим.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".