59-річний Кондратюк назвав причину розставання з переможницею Х-Фактор Аідою Ніколайчук: “Не вистачає теплоти”

Українська аудиторія підозрювала Ігоря Кондратюка та його підопічну Ніколайчук у романі. А тим часом після шов їхні дороги розійшлися назавжди. Чому так сталося?

Коли глядач вперше побачив взаємодію між продюсером Ігорем Кондратюком та Аідою Ніколайчук майже ні в кого не виникло сумнівів стосовно їхніх почуттів. Пару підозрювали у романі, і навіть ідеально репутації сім’янина не змогла зберегти Кондратюка від цих пліток. Навіть дружина продюсера зізнавалася у тому, що приревнувала коханого до починаючої вокалістки.

Кондратюк назвав причину розставання з переможницею Х-Фактор Аідою Ніколайчук

Колишня фаворитка Кондратюка Аіда Ніколайчук з X-Фактор показала нову зовнішність
Кондратюк назвав причину розставання з переможницею Х-Фактор Аідою Ніколайчук

Не дивлячись на хімію між ними, Ігор та Аіда вирішили не співпрацювати після закінчення шоу. Ба більше, продюсер навіть не прийшов на перший сольний концерт співачки. Це дуже розізлили фанатів вокалістки, які почули щось нехороше між ними. Навіть ходили чутки про серйозний конфлікт.

Як виглядає чоловік переможниці "Х-Фактора" Аіди Ніколайчук
Кондратюк назвав причину розставання з переможницею Х-Фактор Аідою Ніколайчук

Виявляється, не дивлячись на неземну воду дівчини та екстра професіоналізм Кондратюка, вони не підійшли за характером, і вирішила піти кожен своїм шляхом. Продюсер не утримувався від коментарів і щиро зізнався, що амплуа холодної жінки будо цілком виправданим, адже Ніколайчук така по натурі. Ігорю не вистачало тепла.

“Симпатична жінка, яка класно співає! У неї не вистачає якоїсь теплоти, у тих заняттях, які були! Чим вона, до речі, взяла публіку! Своєю якоюсь відстороненістю, холодністю, рафінованістю! До неї складно підійти просто так”, – заявив він.

Після закінчення зйомок Ігор не припиняв спілкування з Ніколайчук, але поступово воно зійшло нанівець.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".