Ярославський та Мартиновська у чому мати народила обійнялися і підтвердили стосунки: подарунок фанатам на Різдво

Українські знаменитості Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський тривалий час стверджували, що вони лише друзі. Але на свято Різдва Христового зірки зробили справжній сюрприз своїм фанатам.

Декілька тижнів тому відомий український шеф-кухар Ольга Мартиновська розповіла про перше знайомство з її найкращим другом Володимиром Ярославським. Виявляється, спершу вона його ненавиділа, а він навіть звільнив її чоловіка. Втім, стосунки з колегою вона назвала усім знайомим кліше “від ненависті до любові”.

Про стосунки між зірками аудиторія здогадувалася давно, але Ольга та Володимир не відріз заперечували роман. У головах шанувальників ніяк не укладилися в голові поняття дружби та романтичні фотосесії, які постійно з’являлися на особистих акаунтах цих двох.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська не залишили сумнівів, що вони — пара

Так, нещодавно Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська опублікували на особистих сторінках соціальній мережі Instagram фотографії з святкування Різдва, яке обидва провели в сауні. Хоча кулінар стверджував, що проведе цей вечір зовсім інакшим чином, в його плани таки входила “подруга”.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська не залишили сумнівів, що вони — пара

Ба більше, на фото вони обіймаються, а з одежі на них тільки банні рушники. На щоках Ольги помітно незвичний для неї рум’янець, а Володимир ніжно тримає подругу за коліно та плече.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська не залишили сумнівів, що вони — пара

У дописі до світлини зірки побажали щасливого Різдва і додали декілька червоних сердечок. Шанувальники одразу ж трактували це фото, як і знання у романі.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська не залишили сумнівів, що вони — пара. Скріншот коментарів під публікацією

Зірки ніяк не відреагували на вітання шанувальників.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".