Вагітна Катя Осадча сховала круглий живіт за червоним оксамитом та потішила фанатів: “Цього року буде дівчинка”

Популярна українська телеведуча Катерина Осадча привітала українців з Різдвом Христовим та заінтригувала новим нарядом та фігурою. Усі деталі в статті.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча минулого року стала матір’ю трьох хлопчиків. Вперше вона народила малюка Іллю від політика Олега Поліщука. Тоді майбутня зірка була досить юною особою. А от друга дитина у знаменитості з’явилася в досить зрілому віці від роману з Юрієм Горбуновим. Поява хлопчика Івана замотивувала пару зареєструвати їхні стосунки, а через 4 роки подарувати життя ще одному малюку на ім’я Данило.

Вагітна Катя Осадча сховала круглий живіт за червоним оксамитом та потішила фанатів

Але ні для кого не секрет, що Катерина мріє народити дівчинку. Про це вона розповідала і на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і в інтерв’ю ще до того, як дізналася стать третього спадкоємця. Про можливість народження четвертої дитини в сім’ї пара поки що не говорила публічно, але умови дозволяють зірковому подружжю наважитися на ще одні пологи.

Вагітна Катя Осадча сховала круглий живіт за червоним оксамитом та потішила фанатів

Тим паче, що Катерина навчилася поєднувати роботу та материнство і вражала усю Україну неймовірною багатозадачністю.

Нещодавно воно оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію у червоній розкішній сукні, яку обрала для святкування Різдва Христового. Знаменитість привітала усіх українців зі святом, а також спричинила чутки про цікаве положення.

Вагітна Катя Осадча сховала круглий живіт за червоним оксамитом та потішила фанатів. Скріншот коментарів під публікацією зіркиТрадиційна сукня під груди збила з пантелику шанувальників, які одразу почали ділитися своїми враженнями у коментарях під публікацією.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".