Кого приховує зірка ТСН Алла Мазур? Батько сина ведучої досі не готовий заявити про свою причетність до хлопчика

Відома українська телеведуча Алла Мазур виховує єдиного сина Артема. Хлопчик все частіше світиться поруч зі знаменитості, але особистість його батька залишається найголовнішим секретом зірки.

Алла Мазур знаходиться у центрі уваги понад 20 років. При цьому зірка успішно змогла поділити своє життя на публічне та особисте.

Кого приховує зірка ТСН Алла Мазур

Але особливу увагу преса приділила телеведучій після її вагітності. Тоді межа між двома сферами зтерлася. Адже Мазур тримала своє особисте в таємниці і всім шанувальникам не терпілося дізнатися, хто став батьком дитини.

Алла Мазур після новини ремісію знову збирає гроші на лікування раку
Кого приховує зірка ТСН Алла Мазур

Однак, телеведуча взагалі не поспішала давати пояснення стосовно батька дитини і навіть не вважала, що повинна це робити. Особистість чоловіка досі залишається великою таємницею, і ні знаменитість, ні її нащадок ані словом не видали цього секрету.

“Наш тато не політик, і не олігарх і побоюватися впливу на мою професійну діяльність не варто”

Артем, саме так звати сина ведучої, народився у 2008 році. Наразі хлопчику вже 13. Юнак розвивається не по роках, і часто з’являється разом із мамою на телебаченні. У період, коли стало відомо про онкозахворювання телеведучої, йому довелося трохи подорослішати. Зірка відмічала, що за цей час він виріс морально і почав ставитися до життя більш серйозніше.

Варто відмітити, що Алла Мазур дуже часто помічали у компанії її колеги, журналіста та шеф-редактора Роберта Опаленика. Однак, стверджувати, що в них близькі стосунки, не можна. Хоча деякі помічають неймовірно схожість між ним та спадкоємцем телеведучої Артемом.
Роберт Опаленик і Алла Мазур

Кого приховує зірка ТСН Алла МазурСудячи з того, як пара обіймається на фотографіях, між ними справді далеко не дружні стосунки. Але навіть попри чутки, які тривають роками, вона не наважується відкрити особистість батько Артема.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".